Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek magabiztos és nőies?
Alacsony az önbizalmam.Nem vagyok kibékülve magammal sem testileg sem lelkileg...
Persze mindig jó esik egy-két dícsérő szó, néhány új ruhadarab, ezek adnak önbizalmat bőven.Viszont ezek el múlnak amint olyan ember kerül szóba / képbe aki sokkal jobb és szebb nálam. Nem tudom figyelmen kívül hagyni azt, hogy nagyon sokan jobbak és szebbek nálam, pedig van akinek én így vagyok jó ahogy vagyok.
Nem tudom, hogy mit tegyek...
Ha nőiesebb lennék az sokat segítene, mert unalmas önmagam és a külvilág számára is a fekete vagy farmer gatya és a póló/top + pulcsi megoldás..
Nem akarok drasztikus újítást, mit tegyek hogy jobb legyen?
18/L
Ahhoz, hogy más irányba menj, elég egy kis lépést tenned valamerre. Egy szokásodról mondj le, vagy változtass a hajadon... Másrészt a nőiesség nem egyenlő a k*rvás öltözködéssel.
Nem viccből mondom, állj a tükör elé, nézz bele és fogd meg valamidet, mondjuk a hasadat, és mondd magadnak hogy "Szeretem a hasam". Fogadd el a testedet, bármilyen is. Ha mindenképp változtatni akarsz rajta, akkor én a futást ajánlom, elég, ha csak kora délután a háztömb körül, zép lassan, zenét hallgatva kocogsz... Lábadra, csípődre, combodra, fenekedre szerintem nagyon jó lesz. De azért figyelj oda valamire: Ne fogyókúrázz.
Mondom... NE!!
Miért? Mert a nőiesség nem egyenlő a minél kisebb testsúllyal. Nekem is van olyan lány ismerősöm, aki 168 centi és 55 kiló... De az formásan és főként izmokban elrendeződve található rajta.
Köszönöm a tanácsot. Mindenképpen fogok futni, mert rám fér és egyéb más edzés is. Bár nem vagyok kövér tudom, hogy sportolnom kell, mert nem vagyok feszes egyáltalán.
Nem is akarok fogyókúrázni és csontsovány sem akarok lenni.Csupán szépnek szeretném látni magam és magabiztos szeretnék lenni.
miért nem hiszel magadban? El kell fogadni, mindig lesznek nálunk jobbak, szebbek. De ha te hiszel önmagadban akkor nem érhet kudarc. mindenen lehet változtatni, elsősorban az tudatodban kell nagyfokú változásokat elérni, hidd el, hogy jó nő vagy. De sose légy beképzelt. Hidd, hogy pótolhatatlan vagy a barátaid a szeretteid, a kutyád számára :) Hidd el, hogy hiányoznál a világnak ha nem lennél. És ami a legfontosabb: Mindig emelt fővel járj, nézz bele mindenki szemébe, mosolyogj az emberekre, nekem nagyon sok önbizalmat adott!
Ja, és ha tényleg eljársz futni, semmiképp se rohanj, ne sprintelj. a Kocogást vagy inkább a gyors gyaloglást ajánlom, ugyanis egy bizonyos pulzusszám felett már nem égeti a zsírt a szervezet. pusz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!