Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti erre, hogyan reagálná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti erre, hogyan reagálnátok? Valamint segítség kellene, hogyan legyek újra magabiztos.

Figyelt kérdés

20 hónapja van barátom és szeretjük egymást.Hnap lesz a suliban egy ilyen farsangi "buli".Az utóbbi idben elég sok csaj környékezte,természetesen elküldte őket.Ám ösztönösen úgy érzem,nem vagyok elég jó neki,bár valójában és barátaim szerint hülye vagyok,hiszen meg se fordulna a fejében,ogy elhagyjon és ezt én is tudom..de mégis..az önbizalmam kicsit meghanyatlott.Általában magassarkúban,nőies cuccokban járok suliba..De úgy gonoltam,hogy hnap kicsit "kihívóbb" lennék.Egyszerű fekete farmer,magassarkú bokacsizma és egy leopárdmintás,mélyebb dekoltázsú top egy fekete kabátkával.Semmi extra smink,haj...Azért van ezel bajom,mert ő nem nagyon szereti ezt leop.mintát,meg azt se nagyon ha túl szexi lennék( a többi pasi miatt)Így ha a barátom helyébe lennétek,h reagálnátok?Örülnétk,hogy csinibb vagyok...v zavarna(gondolok itt arra,h más pasik is megnéznének..)?

Bocsi,hogy iylen hoszzú..De mit tegyek,h újra a régi magabiztos barátnője legyek?v h kiverjem ezeket a hülyeségeket a fejemből,h kevés vagyok..?

17/L

2010. febr. 10. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha nemszeretem h kihívóbb, akkor nemszeretem és kész. Max otthon a 4 fal között, ott legyen kihívó. De ne a nagy nyilvánosság előtt.

Ő sem szereti, leszögezte, akkor mégis miért akarod?

Lepd meg inkább valamivel otthon.

2010. febr. 10. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a csinibb nem egyenlő azzal h enyhén ribanc ruhákat aggatsz magadra. Csini lehetsz úgyis, hogy nem csinálsz magadból kisribancot. Nem mindenki bukik erre.
2010. febr. 10. 21:50
 3/7 Rainmaker ***** válasza:
100%
Én voltam már hasonló helyzetben, és inkább csak aggódtam a többi pasi miatt, hogy állandóan a barátnőmet stírölték és próbálták megkörnyékezni... És hogy érezd, hogy nem vagy kevés, gondolj bele, hogy van egy pasid, aki után egy csomóan sóvárognak, mégis csak a TIÉD, és ez azt jelenti, hogy jobb vagy, mint azok:)
2010. febr. 10. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan elejtheted, ez hülyeség. Az előttem szólóknak igazuk van az összes csajt elküldte mert téged szeret, nem kell hogy bizonyíts neki. Nekem is ez volt a múlthéten :D. Pár haverjával szervezett programot, de az még most se értem ha egy 19 éves hím miért csak az én barátnőmmel tudott elmenni futsal meccsre meg elvinni moziba... :/ na mind1 ez nem a te problémád nyugodj meg biztos hogy szeret.

x^x 16/F

2010. febr. 10. 21:56
 5/7 A kérdező kommentje:

nem akartam magamból ribancot csinálni..csak szerettem volna,ha egy kicsit olyan lett volna,mint régen...amikor éreztem,hogy fel a szemével,mégha pizsamába is vagyok..lehet,most is ilyen,csak én bebeszélem magamnak:S

akkor megpróbálok vmi mást kitalálni...köszi az őszinte válaszokat:)

utolsónak:

majd igyekszem,ezt szem előtt tartani:)

2010. febr. 10. 21:56
 6/7 A kérdező kommentje:

21:56 köszi :)

akkor már tuti ejtem az ötletet.

de mégis mi indít be titeket,ha ilyen helyzetbe lennétek?és nem csak a ruhákra gondolok...bármire..amikor azt mondanátok,h ma még szebb és jó,h az enyémm..?

2010. febr. 10. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha magabiztos vagy, azt beindítja a pasikat. És ezt nem attól a leopárdos cucctól fogod érezni, ezt agyban kell lejátszani. Ehhez sokkal több ész kell és önuralom mint egy cucc felvételéhez. Döntsd el hogy te vagy a legjobb és legszebb neki, és ha valóban így fogod érzeni, akkor majd meglátod hogy ő is megérzi. Utálják a pasik ha a barátnőjük a másik csajt síröli és irígykedik meg kishitűsködik. Ezt is megérzik, hidd el.
2010. febr. 11. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!