Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitség most mit tegyek?
Nagyon félek a szüleim elmebetegek.Már tudtam régótta,hogy nemnormálisok a szüleim,de hogy enyire?Fekszem a szobámban a szüleim az első szobában én halgatom a zenét egyszercsak lehalkitom és hallom,hogy beszélgetnek és amikor meghallottam,hogy mit lezsibattam.Azt beszélték,hogy lassan odanövök és elkezdek csajozni és netudjam meg milyen érzés egy nőt megba.Aztmondja anyám apámnak,hogy én már tudom,hogy mit csináljunk nekem megvan a velszerelésem,hogy kivágjam a heréit mivel,hogy apám állatovas.Aztkérdi anyám és,hogyfogod kivágni apám aztmondja neki van altatóporja nagyon erős és beleteszük a kajába aztmodta anyám ugyis mindjár kész a kaja és abba beleteszem.
most mit tegyek szökjek el mamámnál vagy jelencsem fel a két bolondot nagyon félek mit tegyek?
15/f
régóta, ennyire, hallgatom, lehalkítom, lezsibbadtam, beletesszük, mondta, úgy is, mindjárt, jelentsem
Inkább tanulj nyelvtant, ha ennyire unalmas a hétvége! ;)
Ne vedd el tőlem ! Felizgat az ilyen nyelvtan!!!
Végre találtam megint 1 szűzikét aki nem tud írni :D
28/F
Naa, enyém! Én voltam az első!
És én még meg...ni sem akarom. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!