Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek nőies és szexis?...

Hogyan legyek nőies és szexis? Plázacicák, help :DNa jó, ne csak ők :$

Figyelt kérdés

Nos,18éves vagyok.

Mindig tornacipőt hordok,amit már kezdek unni.Szeretnék nőiesen öltözködni.

A magassarkút ti hogyan szoktátok meg? Nekem pár óra után iszonyatosan fáj a lábam :(

Ilyenkor ősszel,milyen nőies cipőt lehet hordani,ami nem magassarkú?Balettcipő?De ahhoz hamarosan hűvös lesz,nem érné meg azt vennem.Télen a csizma az oké.

Segítsetek,hogy át tudjak alakulni :$

2010. aug. 25. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem kell rögtön a legvékonyabb, legmagasabb sarkú cipővel kezdened. Vannak olyan cipők, amiknek van kis sarka, nem túl magas és vastagabb, nekem pl. ilyen van. Nagyon kecses, nőies cipő.

A cipőorr ne legyen kerek, mert az kevésbé szexi. Ha a bokádon van valami pántféle, az is erotikus tud lenni.

[link] -- Pl. egy ekkora sarok még szerintem elég kényelmes tud lenni.

Amúgy sok sikert az átalakulásodhoz! Én is tornacipős, sportcipős voltam sokáig... Amióta ilyesmiket hordok, sokkal jobban felfigyelnek rám a pasik! :)

25/L

2010. aug. 25. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok: [link] -- vagy pl. ez sem rossz szerintem. A lényeg, hogy legyen egy kis átmenet, ne kezdd rögtön a hegyes orrú, nagyon vékony sarkúval, mert az tényleg ki fogja készíteni a lábad.

Én is fokozatosan szoktattam magam hozzá, és most váltogatom a vastagabb, kevésbé magas sarkút a tűsarkúval. Így kényelmes is, meg hát fő a változatosság.

Más: egyébként hogyan öltközködsz? Szoknyát szoktál hordani? Ruhát? (Mármint ilyen egészruhára gondolok.)

2010. aug. 25. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Pasi szemszögből megjegyzem, hogy a kerek orral nincs gond, ha nem olyan öregasszonyosan kerek, és a hegyes orr meg nem szexi. Jah, és a bokanélküli, ott csak pántot tartalmazó, amúgy zárt cipőktől kiráz a hideg :S

Balerina például tökéletes viselet átmeneti időre, de múltkor voltam deichmannban, vannak ilyen cipők, úgy néz ki, mint egy balerina, de kicsit zártabb és vastagabb a talpa, nem is tudom, hogy hívják. Meg láttam olyat, aminek kis sarka is volt. Na mindegy, azok csinosak, és őszre is jók :)

Jah, és sok sikert, nagyon örülök, hogy erre az elhatározásra jutottál :)

2010. aug. 25. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze, ez nyilván általánosítás, mármint a kerek orr. A hegyes (nem tűhegyes) orr szerintem szexi, de nyilván ez is relatív. Bokapántnál én nem feltétlenül arra gondoltam, hogy zárt cipő és csak pánt, hanem bármilyen cipőre, szandálra, amelynek van pántja. Én ezt pl. szexinek találom, de hát ez is relatív, persze. Én ezt egy könyvben olvastam egyébként, Kérdező, ha érdekel, megadom a címét. :)

Mitől szexis a nő? -- ez a címe, az írójának majd még utánanézek, ha érdekel.

2010. aug. 25. 11:07
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat:)

Van szoknyám,egyberuhám,ezeket bulihoz szoktam felvenni, elég magas sarokkal,de annyira kényelmetlen egy idő után:S

Hétköznapokra tornacipő-short-hosszúnadrág (feszülős csőnadráhg)-ujjatlan. De ezen változtatni szeretnék.Olyan kis tramplinak érzem magam így a barátom mellett :(

2010. aug. 25. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen igen, nem kell egyből 12cm-es cipővel kezdeni. Mondjuk, először kezd olyan 4-5cmes sarokkal. Aztán ha már tudsz ilyenbe magabiztosan szépen járni akkor jöhet, olyan 6-8cmes sarok. Ha már ekkora sarokba is tudsz magabiztosan járni akkor jöhetnek az igazi csajos 10-12cmes magassarkúak ;) Ősszel a bokacsizma bár mekkora sarokkal is nagyon csajos, vagy a fűzős magassarkú cipők. Latexot, szilikonpántot, hegyesorrú cipőt ne vegyél fel semmiféleképpen, mert ezek már eléggé lejártak. A fehér nadrág fekete felsővel már eléggé unalmas. Vannak olyan alapdarabok amikből eléggé divatos csajos dolgokat tudsz kihozni, majd beleviheted saját személyiségedet és továbbfejlesztheted egyedi darabokkal. Szóval: farmer, fekete bőrkabát, fekete blézer, balerinacipő, magassarkú, csizma, egyszínű pólók, fekete cicanaci, fekete miniruha. Meríts ötleteket polyvoreról, vagy a lookbookról. Légy bevállalósabb! Kit érdekel mit szólnak hozzá, vagy ha csúnyán néznek? Nézz ki fantasztikusan, légy egyedi és viseld büszkén a csajos ruhákat! Ennyi az egész. Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan.
2010. aug. 25. 11:30
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen:)))) nagyon hasznosakat írtál:)

még csak annyi,hogy én buliba 10centis magassarkúba járok:) tudok bennt menni ,csak a lábfájás... tehát ha kis sarkútól szoktatom a nagyig a lábam,akkor nem fog abba se fájni ugye?:)

2010. aug. 25. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!