Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek nőies?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és sosem volt még normálisan működő párkapcsolatom... Minden pasi azzal az indokkal szakított velem, hogy nekik IGAZI NŐ kell. És, hogy ezt nem a külsőmre értik, hanem a belsőmre. Nem tudom mire céloz ezzel mindenki. :-S Tehát nincsenek fiús hobbijaim, nem járok kocsmába vagy ilyesmi, szóval nem értem mi a baj velem. :-( Mit változtassak, hogy végre azt mondják " igazi nő " vagyok külsőleg és belsőleg is?2009. okt. 17. 21:39
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én is 21 vagyok, Férfi. Ugyanez a gond!! Ha gondolod írj privátot, szívesen dumálnék veled erről!
2/6 anonim válasza:
Miért nem kérdezted meg őket, hogy pontosan mit is értenek ez alatt, hogy "belsőleg nem vagy nőies"?
3/6 anonim válasza:
Szia.Bár így ismeretlen emberekhez intézni egy ilyen kérdést lehet, hogy nem a legszerencsésebb, de azért leírom amit gondolok erről.Szerintem senki miatt ne változz meg, ha te így érzed jól magad akkor maradj ilyennek. Ha vannak igaz barátaid, és ők elfogadnak ilyennek, akkor lehet, hogy nem benned van a hiba. Amennyiben mégis csak változtatni szeretnél vagy ha te is úgy érzed, hogy kel a változás akkor ezektől a barátaidtól kapsz majd jó tanácsokat, de sztem a legtöbbet a volt barátaid tudnának ebben segíteni. Sok sikert! 22/F
4/6 anonim válasza:
Első vagyok! A harmadik válaszolóval részben egyet tudok érteni, DE! A barátság, a szeretet kizárja, hogy objektív legyél. Tehát őszintén, úgymond rózsaszín szemüveg nélkül lásd a másikat, azt a csupasz oldalát, amiről kérdez! A barátság a különbségek elfogadásáról (kis részben a közös hasonlóságokról) szól, elég kellemetlen helyzetbe lehet hozni vele egy barátod ha ilyesmit kérdezel, mert ők ugye elfogadnak amilyen vagy, nem akarnak meváltoztatni! Ha nem gáz nekik, vagy nem veszed észre hogy az, túlük akkor sem kapsz igazi választ rá!
5/6 anonim válasza:
3. vagyok. az 1.nek:jogos. Én a saját baráti társaságomból indultam ki, de ez nem lényeg....
6/6 anonim válasza:
Ha magadat nőiesnek tartod, akkor miért kérdezed? Kedvesség, odaadás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!