Hogyan lehet kockás hasam?
Figyelt kérdés
196 cm magas 78 kg vagyok, naponta csinálok felülést, de nem kockás a hasam, elrontottam valamit?2011. márc. 25. 20:48
1/11 anonim válasza:
vagy ha ez nem jó, akkor nézz be a sport rovatba ott naponta a többszor is megkérdezik ugyanezt
2/11 A kérdező kommentje:
:)
2011. márc. 25. 20:59
3/11 anonim válasza:
Írt be a YT-ba, hogy "8 min abs"!
Mondjuk ettől még nem lesz kockás a hasad, de ha megcsinálod a videón látható gyakorlatokat, akkor igen.
4/11 anonim válasza:
hiába csinálod azokat a gyakorlatokat, ha van a hasadon zsír. az csak diétával megy le, csinálhatsz napi 1000 hasprést, kockás attól sem lesz.
5/11 anonim válasza:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:29
196 cm magasan és 78 kilósan nem hiszem, hogy sok háj lenne a hasán. Nem ártana elolvasni a kérdést válasz előtt.
6/11 anonim válasza:
83% vagyok
elolvastam, de mivel nem írta, hogy milyen a testalkata és intenzív hasazás ellenére sem formás, ezért feltételeztem, hogy gyengébb alkatú, kevés izommal, azaz lehet rajta pont annyi felesleg ami miatt nem látszik a hasa.
7/11 anonim válasza:
Majdnem 20 kiló mínuszban van. Különben nem kell felvágni a 83%-ra én is voltam annyi, míg nem hozták ki belőlem a kibíhatatlan f.szfejt.
8/11 anonim válasza:
nem felvágtam, hanem kvázi aláírásként úgy jeleztem, hogy ismét én szólok hozzá, ha már előtte úgy szólítottál meg.
9/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok gyenge alkatú, olyan helyen is dolgozom, hogy ha gyenge alkatom lenne akkor nem tudnám emelgetni a fémből készült dolgokat.
2011. márc. 25. 22:06
10/11 anonim válasza:
sport témakörben használd a keresőt.
amúgy diéta, aerob mozgás, és hasizom edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!