Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet még kockás hasam?

Lehet még kockás hasam?

Figyelt kérdés

19éves srác vagyok!sajna sose voltam nagy sport ember mert nem volt rá lehetőség h sportoljak:(most h így fel nőttem kezd zavarni h minden srác tökre szálkás meg izmos:(én meg dagadt/puhos vagyok:(van arra még esély h nekem is kockás hasam és kecses nyakam legyen???ha igen akkor mien módszerrel lehetne ezeket az álmokat meg valósítani???

(plasztikai sebész meg ijen ostobaságok kilőve)!!!!

2010. ápr. 7. 01:28
 1/3 anonim ***** válasza:
én meg 29 éves lány vagyok, de ha neked 19 évesen nincs ötleted arra, hogy hogyan keress rá erre az interneten, akkor tökmindegy, hogy hogyan nézel ki. :)
2010. ápr. 7. 07:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet még kockás a hasad!!!

Alkattól függően 6-10% testzsír alatt akkor is kirajzolódnak a hasizmok a hasfaladon, ha külön nem edzed őket! Hát még ha edzed!

De a google a "kocka has" keresőszavakra 250.000 találatot dobott ki, biztosan találsz magadnak megfelelő módszert.

És utána nem ám a monitor előtt ragadni, hanem irány az edzés!

2010. ápr. 7. 09:09
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem volt egy ismerősöm hasonló korú hozzád.

úgy nézett ki mint egy paraszt gyerek, puhos, hasas, bajuszka, meg semmilyen ruhákkal. egyébként aranyos volt meg minden.

aztán elkezdett érdeklődni a lányok iránt és látta, hogy így nem igazán arat sikert, és rászánta magát, hogy átalakítsa magát.

az egész normális étkezéssel kezdődött, aztán minden nap futni járt, és elkezdett otthon tornázni, azt mondta nem szégyen pasi létére aerobik dvd-re nyomni, mert jól átmozgatja. hetente 1-2x ezt is csinálta. aztán jobban belevetette magát és edzőterembe járt. egyébként a hasat a legnehezebb formálni

ehhez a folyamathoz 2 dolog kell, idő és kitartás. ha ma elkezded nem fog holnapra látszódni. lehet , de neked kell végigcsinálnod.

ja és ez a srác egy éven belül nagyon jó fickó lett, előnyösen levagatta a haját, levágta a bajuszkát, vett néhány ruhát, és dögös lett.

2010. ápr. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!