Jobb lett az alakom?
Régebben feltettem egy kérdést akkor ezeket írták, azóta tornázom meg odafigyelek, hogy mit eszem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Most ilyen:
Hát, látszik, hogy csináltál valamit. Már a combjaid sem érnek össze annyira. Hasból is meglátszik azért.
Csak így tovább. :)
köszi a választ
ez már vékonynak számít vagy még nem?
Határozottabban jobb lett! Látszik, hogy odafigyelsz, kezd egyre inkább homokórára hasonlítani az alakod! Csak így tovább, és nagyon csini leszel. Nem mintha kövér lennél, de ha tovább tornázol, és odafigyelsz bomba alakod is lehet.
Ügyes vagy! Kitartás!
Igen, jó lett az alakod.
Fogyni már nem kell, maradhat csak a torna!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy!
kérlek mond el, azóta min változtattál, mert nagyon nagy a változás szerintem:D sokkal csinosabb lettél, kb olyan vagyok most, mint te az első képeden, és fogalmam sincs hogyan vágjak bele, de nagyon biztatónak tűnik a mostani képed. Miket csináltál? milyen gyakorlatok, milyen gyakran, étrenden is változtattál?
bocsi az ennyi kérdésért, de tényleg szeretnék már valamit kezdeni,remélem válaszolsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!