Lányok! Féltékenyek vagytok Megan Fox-ra?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 22:22
11/21 anonim válasza:
dehogyis:D akire én féltékeny vagyok az nina dobrev.
12/21 anonim válasza:
Amíg nem mászik rá a barátomra, nem
13/21 anonim válasza:
Nagyon szép nő az tény, de nem vagyok rá féltékeny, mert mindenkinél vagy szebb és jobb, így nálam is. Nem pazarolom az életenergiámat holmi önsajnálatra, irigykedésre, és féltékenykedésre még egy ismerős nő esetében sem, főleg nem egy amerikai sztár esetében.
14/21 anonim válasza:
Olyan buta az a nő,hogy nem lehet féltékenynek lenni rá. És így plasztikázás után , meg se lehet ismerni, teljesen már lett az arca.
15/21 anonim válasza:
abszolút mértékben! folyton elhalássza előlem a srácokat, nem tudok sehol sem pasizni, mert mindig ott van, ahol én, és hát ugye vele nem lehet versenyezni! ráadásul az előző barátomat is elcsábította...
..nah komolyra fordítva a szót, de most tényleg, szerinted reális, hogy ebből a piciny országból bárki is féltékeny legyen rá? max irigy. azt megértem.
21/L
17/21 anonim válasza:
xD Féltékeny? De...
Nincs rá okunk :)
18/21 anonim válasza:
Nem. Boldog vagyok, egészséges, csinos, vannak barátaim, szerető családom, tündéri vőlegényem. Miért lennék???
19/21 anonim válasza:
nem. de szerintem gyönyörű nő, és elfogadnám az alakját!=)
20/21 anonim válasza:
nem, azt se tudom ki az, de megnéztem neten és sosem öltözködnék úgy mint ő, én nem olyan vagyok
nekem olyan tucat sztárkának tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!