Hogyan megy le a zsír?
Figyelt kérdés
Csodálatos testem van, formás fenék, kerek mellek, stb..
de van egy kis zsír a hasamon.. (nagyon kicsi)
hogy lehet ezt eltávolítani? előre is köszönöm a válaszokat! :-) 14L
2011. febr. 21. 14:50
11/18 A kérdező kommentje:
légyszi irjátok le, hogy mit gondoltok róllam! :)
2011. febr. 21. 15:37
12/18 anonim válasza:
szerintem nagyon szép vagy és ne akarjál fogyni.Nőies alkat,tudod hányan irigyelhetnek ezért.Végre e gy lány aki nem csont és bőr
13/18 A kérdező kommentje:
:) köszönöm :)
kérlek benneteket irjátok ki, hogy hány évese vagytok, és a nemeteket :)
2011. febr. 21. 15:55
14/18 anonim válasza:
szerintem elég éretlen vagy testileg, kb. 11-12 évesnek néztelek.
És nem csodás az alakod :D Az arcod sem szép, átlagos...
16/F
15/18 A kérdező kommentje:
te meg bizonyára szebb vagy :P
2011. febr. 21. 16:28
16/18 anonim válasza:
Szerintem pedig igenis szép alakja van! Éretlen testileg? Én az vagyok, aki még az elején írta, hogy ne csak hasazz. Előző válaszolónak: Ne nevettess... én 14 évesen még ENNÉL is fiatalabbnak néztem ki, és sosem származott hátrányom abból, hogy nem nézek már kislányként úgy, mint egy 20-30 éves. Pont az a rossz verzió. De te csak egy 16 éves fiú vagy, érthető, hogy így gondolkodsz. Másrészt jobb, ha egy 14 évesre nem tekint az ember szextárgyként vagy "jó csajként", mert elég beteg gondolat. Amúgy kedves kérdező, szerintem nagyon jó alakod van. Azért javaslom, hogy ha nem sportolsz semmit, még most kezdj el járni aerobikra például, vagy röplabda, akármi, ami közel áll hozzád. Heti két alkalom is elég. Hidd el, nem fogod megbánni. Nem azért, mert most rossz alakod van, de bizony az ember teste már 18-20 évesen is elkezdhet hízni vagy alaktalanná válni, ha nem foglalkoznak vele. Hacsak nem rendelkezel iszonyat jó genetikával. De az én példámból: betegesen soványnak tartottak, annyit ettem, amennyit akarta, mégse látszott. 20 évesen nem mozogtam semmit, és ilyenkor bizony már feljött - persze sikerül még kordában tartani, de mégis jobb ha már hozzá vagy szokva rendszeres mozgáshoz. Ja és még annyi, hogy ne beszélj úgy magadról hogy "csodálatos" tested van, nem azért, mert nem igaz, de senki nem szereti ha valaki egoistán beszél. Nem bántás, csak jó tanács :)
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
Még sokat kell tanulnom :) :D
és igen, járok sportra (gyorsúszásra) :)
2011. febr. 21. 17:04
18/18 anonim válasza:
"csodálatos testem van "
az egoból vegyél visszább, a képed alapján egyáltalán nem vagy nagylány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!