Nagyon vastag vádlim van, de van rajta sok izom is, meg zsír is! Attól félek ha hozzá fogok futni akkor a zsír igaz le megy, de az izom még töb lesz! Mit csináljak?
Ugyanez a problémám és senki se tudott segíteni eddig. Sokat bicikliztem, de nem fogyott a zsír belőle, csak izmosabb lettem, pedig nem ettem többet, sőt, elhagytam egy csomó felesleges kalóriát: nem eszem kenyeret, cukrot, sót, édességet.
Mégsem vékonyodik. :(
"Hát nemtudom, de szerintem olyan angymmértékben nem nő az izomzat a rettentő sok futástól..Van olyan élfootbalista, akinek aligvan vádlija.. diétázz, és kocogj napi fél órát, sikerülni fog, sok siekrt !"
Mi fog sikerülni? Vádlivékonyítás? Azt mégis hogyan? :D Futbalista nem azért vékony vádlijú, mert fut, hanem mert nem táplálkozik eléggé ahhoz, hogy nőjjön az izomtömege + túledzi a vádlit. Kifordult, deformálódott izomsejtekkel persze, hogy szar a vádlija.
Nekem sose volt nagy a vádlim és vékony vagyok.
Kb 8 óra számítógépezés, 1 óra bringázás, kaja kb napi 1 ebédnyi, semmi egyéb, és utálok futni.
Sose futok, mer az fárasztó és lassú. A bringa gyorsabb és élvezetesebb, de még akár a görkori, vagy gördeszka is. Szerintem bármi jobb a futásnál. A futás az olyan hülyeség szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!