Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Már senkinek nem jönnek be a...

Már senkinek nem jönnek be a szöke kék szemű lányok?

Figyelt kérdés
Szöke hajam kék szemem van. Régen annyian megnéztek és dicsértek..most meg kb levegőnek érzem magamat.:S Nem öltözök rosszul, adok a külsőmre, igyekszem természetes és csinos is lenni egyben. Mégis mi a baj velem? 19 L

2011. febr. 18. 20:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szőke kék szem párosítás unalmas. Ha nincs szempillafesték rajtad akkor nincs szempillád, a szemöldököd se látszik, ha feketére fested a pillád akkor meg természetellenes. Nekem speciel nem tetszik, németes hatást kelt. Persze vannak akiknek kifejezetten a te típusod jön be, szóval nem kell szomorkodni.
2011. febr. 25. 13:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"a pasiknak a kreol bőrű, sötétbarna vagy fekete hajú, mediterrán típusú nők jönnek be."

Én - lány létemre - azt mondom, nem kell általánosítani.

02-18 21:11, miért is olyan különleges a szőke haj? Akkor már inkább a vöröset nevezném annak, vagy az igazi feketét.

Egyébként az én osztályomban lányok közül 6 barna, 4 szőkésbarna, 3 szőke és 1 fekete. (Fiúk közül pedig 5 barna, 4 szőkésbarna és 2 fekete, ergo összesen 11 barna, 8 szőkésbarna, 3 szőke és 3 fekete hajú ember jár az osztályba.)

2011. febr. 25. 18:21
 23/24 A kérdező kommentje:

13:41

nem minden szőkénél van így

nekem pl van normálisan szemöldököm, meg szempillám is

2011. febr. 27. 11:05
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszenek a nagyon világos szőke hajú, kék szemű emberek, de ha valakinek sötétebb szőke haja, és kék szeme van az igen, de én lány vagyok, úgyhogy mindegy is.:P

Amúgy az ismerőseim között csak olyan szőke lányok vannak, akik festettek, szóval barna a szemük, a kék szem-szőke haj igen ritka, de a kék szem-barna haj is, ami nekem van, és fehér a bőröm, nagyon nem legyeskednek rajtam a pasik, de egyik ismerősöm szerint az nem a külsőm, hanem a viselkedésem miatt van.:O

20/L

2011. márc. 15. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!