Már senkinek nem jönnek be a szöke kék szemű lányok?
"a pasiknak a kreol bőrű, sötétbarna vagy fekete hajú, mediterrán típusú nők jönnek be."
Én - lány létemre - azt mondom, nem kell általánosítani.
02-18 21:11, miért is olyan különleges a szőke haj? Akkor már inkább a vöröset nevezném annak, vagy az igazi feketét.
Egyébként az én osztályomban lányok közül 6 barna, 4 szőkésbarna, 3 szőke és 1 fekete. (Fiúk közül pedig 5 barna, 4 szőkésbarna és 2 fekete, ergo összesen 11 barna, 8 szőkésbarna, 3 szőke és 3 fekete hajú ember jár az osztályba.)
13:41
nem minden szőkénél van így
nekem pl van normálisan szemöldököm, meg szempillám is
Nekem nem tetszenek a nagyon világos szőke hajú, kék szemű emberek, de ha valakinek sötétebb szőke haja, és kék szeme van az igen, de én lány vagyok, úgyhogy mindegy is.:P
Amúgy az ismerőseim között csak olyan szőke lányok vannak, akik festettek, szóval barna a szemük, a kék szem-szőke haj igen ritka, de a kék szem-barna haj is, ami nekem van, és fehér a bőröm, nagyon nem legyeskednek rajtam a pasik, de egyik ismerősöm szerint az nem a külsőm, hanem a viselkedésem miatt van.:O
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!