Már senkinek nem jönnek be a szöke kék szemű lányok?
21:11
köszi ez jól esett :)
Pont hogy azért mennek oda buliba általában szőke lányokhoz mert azok 1. feltűnőek 2. nagyobb eséllyel becserkészik őket egy egy numerára.
Egyébként nem tudom honnan vetted ezt, hogy nem tetszik a pasiknak. Amúgy meg egyén válogatja. Van akinek ez jön be, van akinek a mediterrán típus. Attól még elkell magad fogadni olyannak amilyen vagy.
Én természetes szőke vagyok, kék szemű és inkább mostanában vettem észre, hogy jobban bejövök a pasiknak.
Bulikban egyszer sem voltam még egyedül, pedig nem vagyok szépségkirálynő de csúnya sem.
Az útcán is megnéznek mert szőke vagyok és feltűnő.
Az pedig szerintem nem igaz, hogy egy szőkét könnyebb lefektetni!
Az én szőke barátnőim soha nem mennek el odaáig egy buliban vagy akárhol, hogy 1 éjszaka aztán szia.
Azért is nehezebb lefektetni egy szőkét mert tudják, hogy ők válogathatnak.
Viszont nagyon szépek a kreol bőrű, barna vagy fekete hajú lányok főleg akkor a hosszú a hajuk.
Őket is ugyanúgy megnézik, de ha egy szőkével van biztos, hogy a szőkét nézik meg először.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:27
A sulinkba kb majdnem minden lánynak szőkére van festve a haja, vagy fekete hajúak de általában szőkék és eléggé rib@ncosan is viselkednek hozzá. Persze azt nem állítom, hogy mindegyik ilyen de lelehet vonni a következtetéseket főleg mikor buliba vannak. Na meg az sem mindegy hogy vannak öltözve hozzá... A pasik ha ilyet látnak buliba egyértelmű, hogy inkább hozzájuk mennek oda attól függetlenül hogy mit akarnak valójában..
Hát lehet, hogy változtatás kéne.
A barna jobban kidobja a kék szemet szerintem :)
Szerintem a szőke haj, kék szem még mindig sláger, sőt azt mondanám, egyre inkább ők azok, akik kitűnnek a tömegből, mert manapság rengeteg csaj feketére vagy barnára festi a haját.
Persze úgyis az a lényeg, hogy milyen a kisugárzásod, mennyire vagy magabiztos, mosolyogsz-e és, hogy amúgy csinos vagy-e összhatásban.
Hiába van valakinek sötét haja és kreol bőre, ha ronda és igénytelen, senkinek nem fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!