Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Már senkinek nem jönnek be a...

Már senkinek nem jönnek be a szöke kék szemű lányok?

Figyelt kérdés
Szöke hajam kék szemem van. Régen annyian megnéztek és dicsértek..most meg kb levegőnek érzem magamat.:S Nem öltözök rosszul, adok a külsőmre, igyekszem természetes és csinos is lenni egyben. Mégis mi a baj velem? 19 L

2011. febr. 18. 20:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
12%
ja és amúgy a legtöbb lány barna hajú szóval ha vkinek szőke a haja az különleges és ha fiúk akik körülötted vannak ezt nem veszik észre akkor vagy már vakok vagy még menthetők egy szemüveggel:) de egyébként megkérdeztem a a fodrászom(jó ba vok vele) és azt mondta nagyon fiatalos és különleges a barna meg olyan semmilyen. nyugi egyszer lesz egy olyan fiú akinek jó a szeme
2011. febr. 18. 21:11
 12/24 A kérdező kommentje:

21:11

köszi ez jól esett :)

2011. febr. 18. 21:13
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

Pont hogy azért mennek oda buliba általában szőke lányokhoz mert azok 1. feltűnőek 2. nagyobb eséllyel becserkészik őket egy egy numerára.

Egyébként nem tudom honnan vetted ezt, hogy nem tetszik a pasiknak. Amúgy meg egyén válogatja. Van akinek ez jön be, van akinek a mediterrán típus. Attól még elkell magad fogadni olyannak amilyen vagy.

2011. febr. 18. 22:52
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
hát azért azt megkérdőjelezném, hogy egyöntetűen könnyebb becserkészni a szőke lányokat 1 numerára...ezt a következtetést te mégis miből vontad le?? van egy baráti társaság a környékünkön, van kb. 6 lány, mindnek fekete haja van és sárga színű bőre szolitól, ritka nagy r.bancok. szóval te csak ne általánosíts, kérlek.
2011. febr. 19. 13:27
 15/24 anonim ***** válasza:
24%

Én természetes szőke vagyok, kék szemű és inkább mostanában vettem észre, hogy jobban bejövök a pasiknak.

Bulikban egyszer sem voltam még egyedül, pedig nem vagyok szépségkirálynő de csúnya sem.

Az útcán is megnéznek mert szőke vagyok és feltűnő.

Az pedig szerintem nem igaz, hogy egy szőkét könnyebb lefektetni!

Az én szőke barátnőim soha nem mennek el odaáig egy buliban vagy akárhol, hogy 1 éjszaka aztán szia.

Azért is nehezebb lefektetni egy szőkét mert tudják, hogy ők válogathatnak.

Viszont nagyon szépek a kreol bőrű, barna vagy fekete hajú lányok főleg akkor a hosszú a hajuk.

Őket is ugyanúgy megnézik, de ha egy szőkével van biztos, hogy a szőkét nézik meg először.

2011. febr. 19. 14:01
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:27

A sulinkba kb majdnem minden lánynak szőkére van festve a haja, vagy fekete hajúak de általában szőkék és eléggé rib@ncosan is viselkednek hozzá. Persze azt nem állítom, hogy mindegyik ilyen de lelehet vonni a következtetéseket főleg mikor buliba vannak. Na meg az sem mindegy hogy vannak öltözve hozzá... A pasik ha ilyet látnak buliba egyértelmű, hogy inkább hozzájuk mennek oda attól függetlenül hogy mit akarnak valójában..

2011. febr. 19. 14:24
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az volt osztályomban 17 lány volt, csak én voltam szőke. Nálunk ezek szerint más az arány. :)
2011. febr. 21. 07:46
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet, hogy változtatás kéne.

A barna jobban kidobja a kék szemet szerintem :)

2011. febr. 24. 18:35
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szőke haj, kék szem még mindig sláger, sőt azt mondanám, egyre inkább ők azok, akik kitűnnek a tömegből, mert manapság rengeteg csaj feketére vagy barnára festi a haját.

Persze úgyis az a lényeg, hogy milyen a kisugárzásod, mennyire vagy magabiztos, mosolyogsz-e és, hogy amúgy csinos vagy-e összhatásban.

Hiába van valakinek sötét haja és kreol bőre, ha ronda és igénytelen, senkinek nem fog kelleni.

2011. febr. 25. 01:30
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
a pasimnak nem jönnek be a kreol csajok, se a félvérek vagy az ilyen egzotikusak, neki inkább a fehér bőr jön be, de a nagyon fehér, meg mindegy milyen a szem csak nagy legyen,de az sem kikötés, nincs esete, a szép arc szép mosoly neki a lényeg és h a frizurája passzoljon hozzá
2011. febr. 25. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!