Miért nem kellek senkinek?
volt nalam az egyik baratnom es meselte hogy mennyire sok fiuval haverkodik....nekem lett egy ilyen kis komplexusom.......15 vagyok,de meg nem volt pasim......csunya vagyok es kover szerintem,a koverseget azt probalom lekuzdeni,marmint tenni erte,viszont az arcom borzaszto........igy nehezen talalok majd baratot,pedig annyira vagyom mar ra.....normalis ez?
bocs a szovegert de telorol tettem a kerdest!
esetleg privatba kuldok kepet........ es ha megismertek akkor legyszi ne hangoztassatok,mert volt egy csaj aki nagyon be akart egetni es tett fel rolam mar egy csomo ilyen kerdest,persze azt irta h o az........na mind1..........szoval aki ker kepet jelezzen
Nem vagy lemaradva semmiről sem 15 évesen! Nekem sem volt még akkor barátom. Valamint hidd el, hogy nem minden a külső! Lehet valaki topmodell kinézetű, hogyha az értelmiségi szintje egy nagy nulla. Ha gondolod, küldhetsz privátban képet!
21/N
Szia!
Nekem nyugodtan küldhetsz képet, aztán meglátjuk mi lesz.
16/F
Biztosan megtalálod majd az igazit,15 évesen még semmi sincs veszve,amúgy is mindenkiben van valami szép,és szerethető....Amúgy is csak te látod magad "csúnyának",hidd el,van olyan fiú aki igen is szépnek tart,mert szerintem veled nincs semmi probléma...küldhetsz képet ha gondolod.
22F
szia:)
ne aggódj ezen csajszi:) semmiről nem vagy lemaradva...van aki sokkal idősebben jár először vkivel:)
persze gondolom, h vágysz már te is kapcsolatra, és ha még a bnőid is mondják, akkor még jobban...de nem attól leszel vki, mert pasid van:)
te is sokmindenkinek tetszel majd, biztos:)
am még tök sokat fogsz külsőre is változni...majd te is csak lesel:)
tudod...ne mindig azt nézd, mit csinálnak mások, vagy kinek mennyi barátja volt már, nem ez számít:)
sokkal értékesebb lehetsz majd egy fiú szemében később, ha nem vagy túl nemtudommennyi pasin ennyi idősen:)
kelleni fogsz még sok mindenkinek:) ne aggódj ezen:)
am ennyi idősen a fiúk többsége ( tiszt. a kivételnek ) nem gondolja még annyira komolyan ezeket a tini kapcsolatokat, nem mindegyik tart olyan sokáig, sőt...tehát ha nem szeretnél ilyen kapcs-ot, akkor ne érdekeljen, ha még nem volt, vagy nem lesz egy ideig pasid:)
Nézd én sem vagyok szépségkirálynő és szépnek sem tartottam magam. Nulla önbizalommal voltam. Míg nem találkoztam a párommal. Ő másképp lát engem, az ő véleménye szerint szép vagyok. Természetesen relatív, hogy kinek mi a szép, de nekem csak az a lényeg, hogy tetszem neki, szeret és elfogad olyannak, amilyen vagyok. Ezzel csak azt szeretném éreztetni, hogy hidd el, más is láthat téged szépnek. Attól még, hogy Te nem tartod magad annak. Ha szeretnél beszélgetni vagy bármi, küldj privátot nyugodtan!
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!