Szerintetek lehetnék-e arcmodell?
Sokan mondták már, hogy egzotikus szépség vagyok (bocs ha nagyképűnek tűnök). Tudom, hogy lekéne adni 4-5 kilót, de most ne a súlyomra koncentráljatok) Az arcomról szeretnék véleményt kérni.
És kíváncsi lennék rá, hogy szóba állna-e velem valamelyik modellügynökség. Vagy ők csak a piszkafákat keresik? Tudnátok segíteni?
Sajnos neked nem 4-5 kilót kéne leadnod, hanem elgalább 20-at!
Nézd meg, ilyen egy teltmodell: gyönyörű, vadító az arca!
Te nem vagy sem szép, sem különleges. Sajnálom. Inkább kezdj bele valami olyanba, amihez értesz is, akkor majd lesz sikerélményed.
Sok szerencsét;)
xD
Jó vicc!
Amúgy meg nem 4-5 kilót kéne leadnod, hanem 15-20-at! xD
Meg amúgy is nagyon csúnya vagy! Hidd el, még átlagos sem vagy! Nem akarlak bántani, de muszáj felvilágosítani!
26/F
Áááá agyhalál xD
Én sem vagyok egy szépség bár sokak szerint igen is szép vagyok, de ennél...áá már akkor inkább a Geronazzo xDD
Te azt hitted, te tényleg azt hitted, hogy az egzotikus szépség azt jelenti, hogy gyönyörű? Ez de aranyos... :D
Segítek, egzotikus szépség = kib@szott ronda, és nem akarják a szemébe mondani.
Látom, senki sem hisz nekem.
Nem baj, kaptam egy-két pozitívat azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!