Szerintetek lehetnék-e arcmodell?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már, hogy egzotikus szépség vagyok (bocs ha nagyképűnek tűnök). Tudom, hogy lekéne adni 4-5 kilót, de most ne a súlyomra koncentráljatok) Az arcomról szeretnék véleményt kérni.
És kíváncsi lennék rá, hogy szóba állna-e velem valamelyik modellügynökség. Vagy ők csak a piszkafákat keresik? Tudnátok segíteni?
2011. febr. 9. 20:27
1/56 •ß• válasza:
Uhh..remélem csak viccnek szántad.
2/56 A kérdező kommentje:
Miért? Ugye nem fogtok bántani? :(
2011. febr. 9. 20:36
3/56 anonim válasza:
Hát figy, én nem azt mondom hogy nem lehetsz szép, bár az első kép elég gáz lett. De semmi kép nem egyedi, főleg nem modell tipus, vannak xxl modellek szóval nem azt mondom hogy nem lehetnél model, de az arcod egyáltalán nem egzotikus vagy kiemelkedő
4/56 anonim válasza:
:D:D:D
Nem,nem lehetsz,még ha lefogysz,akkor se.Nem szép az arcod se..Nem egzotikum vagy,hanem kisebbségi.
18L
5/56 A kérdező kommentje:
Pedig egyszer Nicole Scherzingerhez hasonlítottak, csak persze ő karcsúbb.
2011. febr. 9. 20:42
6/56 anonim válasza:
Szerintem elég érett vagy hogy meg tud különböztetni a bókot az igazságtól. Ne legyél már hiú...
7/56 •ß• válasza:
Nicolehoz hasonlítottak?
Te nem szoktad érteni a vicceket?
8/56 A kérdező kommentje:
2011. febr. 9. 21:05
9/56 anonim válasza:
Ezeken Nicole van! -.- Mondd, hogy kamu a kérdés, ennyire hülye ember nem létezhet.
10/56 anonim válasza:
hát te nagyon elvagy tévedve :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!