Szerintetek lehetnék-e arcmodell?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már, hogy egzotikus szépség vagyok (bocs ha nagyképűnek tűnök). Tudom, hogy lekéne adni 4-5 kilót, de most ne a súlyomra koncentráljatok) Az arcomról szeretnék véleményt kérni.
És kíváncsi lennék rá, hogy szóba állna-e velem valamelyik modellügynökség. Vagy ők csak a piszkafákat keresik? Tudnátok segíteni?
2011. febr. 9. 20:27
21/56 anonim válasza:
Szia. Én 16/L vagyok nem vagyok vékony és arcomon is látszik a "felesleg" mégis modellügynökségnél dolgozom. Szerintem nem szép hanem gyönyörű az arcod! Nem kamuból írtam.:) És igen egzotikus szépség vagy eggyátalán nem egyhangó és szürke. Biztosan foglalkoznának veled.
22/56 anonim válasza:
Utolsó,te milyen képet néztél,szerintem nem egyről beszélünk.Az egzotikustól és gyönyörűtől fényévekre van,tucatlány.Ha ilyen lányok dolgoznak az ügynökségnél...jujj,ez fájt.
23/56 anonim válasza:
Ja,biztosan foglalkoznának vele,készülne róla pár kép:elrettentő példának,hogy kik azok,akik még véletlenül se akarjanak modellkedni,vagy ha mégis,papírzacsival a fejükön álljanak kamera elé,úgy talán nem tör össze a kamera lencséje.
24/56 anonim válasza:
Ha nekem lenne ennyi önbizalmam:D
25/56 anonim válasza:
már miért lenné(n)k irigy(ek)?! inkább hálás(ak), hogy nek(ünk)em van (Valamennyi) esz(ünk)em, és a kinézet(ünkkel)emmel arányos önbizalm(unk)am.
26/56 anonim válasza:
22:37 vagyok. Hát szerintem meg ti néztetek el valamit a képen. Sok modell ismerősöm van és nem vékonyak. Vannak akik az ilyet keresik! És sokkal szebb is mint egy pálcika. Szóval szerintem keress fel egy modellügynökséget és ne hallgass más szavaira és legyen is önbizalmad mert szép vagy.
27/56 anonim válasza:
Utolsó: Valaki már leírta, hogy léteznek nagy méretű modellek, de ettől függetlenül nem oly rusnyák, mint a képen látható példány. Mellesleg rendkívül szórakoztató, hogy egyes emberek komolyan veszik ezt a kérdést.
28/56 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért lennél te attól egzotikus, hogy szolizott bőröd és barna hajad van?
Hja' meg egy rózsaszín virág a hajadban.
Hát komolyan, tényleg úgy nézel ki, mint aki "épp most jött Thaiföldről" :)
29/56 A kérdező kommentje:
Roma vagyok + napozás. Köszönöm a pozitív véleményt.
2011. febr. 10. 13:32
30/56 anonim válasza:
"Tudom, hogy lekéne adni 4-5 kilót"
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!