Lehetnék arcmodell? (+kép. )
Tettem már föl néha képet, és néhány ember megemlítette, hogy modellarcom van. Mindig is tetszett a modell szakma, csak sajnos az alkatom miatt nem lehet. Csak az arcom lenne megfelelő erre a célra. Mi a véleményetek? Ötlet?
bocsi, lehet lehozó leszek de szerintem semmi extra nincs az arcodba.
Nem vagy szép nem vagy csúnya, de hogy modellarc nem vagy az is tuti..
teljesen átlagos arcod van, nincs benne semmi különös
nem is szép, de nem is csúnya
Csináltass egy kisebb portfóliót és küld be pár ügynökségnek...így derülhet ki.
Mondjuk nem kevés pénzbe kerül.
Szerintem bárki lehet arcmodell, akiben felfedeznek valamilyen karaktert. Mind tudjuk, hogy a kép készítése és kikerülése között mennyit módosítanak a képeken, tehát nem az a döntő, hogy valakinek mennyire hibátlan az arcformája, sokkal inkább az, hogy mennyire karakteres. Mint a szinkronszínészeknél a hang: Az a befutó, aki a legjobban passzol a megformálandó karakterhez.
Én személy szerint nem látok semmi különlegeset az arcodban, de nem is vagyok szakértő. Add be pár ügynökségnek a fotóid, és majd ők eldöntik.
Ha nem tudnám, hogy mennyire belterjes ez a szakma, még azt is mondanám, hogy van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!