Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetnék arcmodell? (+kép. )

Lehetnék arcmodell? (+kép. )

Figyelt kérdés

Tettem már föl néha képet, és néhány ember megemlítette, hogy modellarcom van. Mindig is tetszett a modell szakma, csak sajnos az alkatom miatt nem lehet. Csak az arcom lenne megfelelő erre a célra. Mi a véleményetek? Ötlet?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 28. 16:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

semmi extra...amúgy meg mintha már láttam volna a 2. képed, asszem valami olyasmivel, hogy szép e vagy :)

szépnek szép vagy, de nem arcmodell :)

2011. szept. 28. 17:14
 12/29 anonim ***** válasza:
Szerintem se éld bele magad, mert nincs semmi különleges az arcodban.
2011. szept. 28. 17:15
 13/29 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg,hogy milyen az arcod,vagy hogy nézel ki,hanem hogy van-e ismerősöd ilyen körökben...

Itt szinte csak az számit,esetleg valami csoda folytán véletlenül felfigyelnek rád... Ennek kicsi az esélye.

2011. szept. 28. 17:18
 14/29 anonim válasza:
Mi az, hogy átlagos? Mi az, hogy nincs esélye? Ne haragudjatok, a kérdező, szerintem gyönyörű. :) Ne hallgass ezekre a szánalmas emberekre, nagy részük csak irigy. Nekem nagyon tetszel. :) Szerintem az utolsó előtti képed a "legmodellesebb" de mindegyiken nagyon szép vagy. Velem a piacon sosem jön szembe egy ilyen lány, szóval nem vagy átlagos. Kicsit szedd ki a szemöldököd azt még ajánlanám, de amúgy teljesen rendben vagy. :)
2011. szept. 28. 17:36
 15/29 anonim ***** válasza:

szerintem kifejezéstelen az arcod.

unalmas, semmi különleges nincs benne, pedig látszik a képeken hogy eléggé próbálkozol.

btw szép vagy.

2011. szept. 28. 17:57
 16/29 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 17:36!

Nem tudom, miért kell szánalmasnak és irigynek nevezni azokat a hozzászólókat, akiknek a véleménye nem egyezik a tiéddel?!

2011. szept. 28. 17:59
 17/29 anonim válasza:
bocsi de korod?
2011. szept. 28. 18:24
 18/29 anonim ***** válasza:
semmi extra bár az arcmodellek ált ilyen fius csunya koponya feüek..te ahoz képest szép vagy.....
2011. szept. 28. 18:28
 19/29 anonim ***** válasza:

Szerintem szép vagy, de hogy arcmodell lehetsz-e, azt ennyiből nem lehet megállapítani.

Az utolsó előtti kép qrva jó, de azt úgyis csak "szakértők" tudják ránézésre, mit lehet kihozni belőled.

Egy próbát megér;-)

2011. szept. 28. 19:44
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Minden kiscsaj az akar lenni uh sztem te nem mennél át a szűrőn, mert túl átlagos arcod van.
2011. szept. 28. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!