17 éves vagyok és lány. Arcmodell szeretnék lenni. Debrecenben hol kapok lehetőséget arra hogy kipróbáljam magam?
Vagy ha nem is Debrecenben..bárhol. Igazán azt sem tudom hogy működik ez.Szerintem szép arcom van-talán az egyetlen dolog ami tetszik magamon-.Az hogy különleges-e,azt majd eldöntik az illetékesek.
Tudnátok segíteni abban, hogy hogy induljak el?
Szia!!Nekem ezt küldték neten az e-mailomra...ha gondolod próbáld meg én is megpróbálom csak én székesfehérváron...
Szia!
A Star Studio válogatással egybekötött felvételt hirdet.
Szeretnél te is ismert lenni vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy a képességeidre?
Itt a nagy lehetőség!
Olyan fiatal 5-25 év közötti fiúk és lányok jelentkezését várjuk, akik szeretnék kipróbálni magukat a médiában és modelszakmában, profi portfólióhoz(30 képből álló fotósorozat)jutni, divatbemutatókon, a cég által szervezett model-szépség versenyen részt venni.
Egy előzetes felmérés alapján lehetőséget adunk neked a válogatáson való megjelenésre.
Székesfehérváron szeptemberben a válogatást Hujber Ferenc,szinművész és László Zsuzsi,Budapest szépe közreműködésével tartjuk.
Ha nem szeretnél lemaradni válaszolj üzenetben vagy sms-ben.
Küld el a nevedet,életkorodat, lakóhelyedet, saját vagy szüleid telefonszámát és hamarosan jelentkezni fogunk a részletekkel kapcsolatban.
Sok sikert!
Üdvözlettel:
Star Studio
Ez a weboldaluk: [link]
Nekem most szombaton kell mennem a válogatásunkra.én is arcmodell szeretnék lenni..
Sok sikert!!
sziasztok!
tudom már régen íródott a kérdés,és a válasz is rá, de mindenkit figyelmeztetni szeretnék hogy az ilyen ügynökségek,mint pl. most aminek a levelét bemásolták, ÁTVERÉS! Ugyanígy elmentem a castingra, ígértek fűt-fát, kifizettem a nem kis összeget,és semmire nem mentem vele, amellett hogy kib@sztam ez csomó pénzt az ablakon, még bele s hazudtak a képembe, és fogadni mernék hogy a castingon jelenlévő színészen kívül a többi felsoroltnak fogalma sincs erről a tanfolyamról. Ennyi. Remélem lesz aki elolvassa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!