Szerintetek csúnya vagyok? Vélemény+Pontozás
Link: [link] Válaszotokat Köszönöm szépen! :] 0-10-ig.!
negativ + pozitívat is nyugodtan. :]
Amin változtathatnál, és előnyödre válna egyértelműen:
- vékonyabb, ritkított szemöldök
- a hajad szerintem növesztened kellene, de kicsit ezt is ritkítani, ill. nagyon száraznak tűnik
- ennél találnál sztm jobb felsőt is :)
- törekedj nem ilyen közeli képek készítésére, ill ha mindenképp közelit fényképezel, felülről készítsd magadról, tehát a fényképező/kamera a fejed vonala felett helyezkedjen el :) a pontosan szemből / alulról készült képek általánosságban véve előnytelenek.
Pontozni nem fogok, ez annyira relatív... azt venném alapul h nekem mi az ideálom, és ahhoz képest hol helyezkedsz el :) Ja, és az "avval" szót sztm felejtsd el, nagyon ciki :p Helyesen: "azzal". Sokkal szebben cseng így, főleg egy lány szájából. =)
hát öö..öö:D
kövér,csúnya haj,aránytalan fej:pl:nagyon nagy krumpli orrod van és ez a kép nem igazán előnyös rólad(nagy toka).Hát dióhéjban ennyi lett volna:D
és attól még hogy nem mondják a suliban hogy csúnya vagy attól még az vagy nekem elhiheted:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!