Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya vagyok?...

Szerintetek csúnya vagyok? Vélemény+Pontozás

Figyelt kérdés

Link: [link] Válaszotokat Köszönöm szépen! :] 0-10-ig.!

negativ + pozitívat is nyugodtan. :]

2011. jan. 28. 20:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
valójában még a szüleim is azt mondják, hogy egy kosárnyi hajam van ... Nagyon szépen köszönöm. Fogyózok, de tornával, és nem éheztetem magam.:)
2011. jan. 28. 20:51
 12/21 anonim ***** válasza:
szerintem körér vagy, legalábbis az arcod pufi. de kb semmi nem látszik, lehet szép vagy, de ez a tucatfej unszimpatikus. 2.
2011. jan. 28. 21:21
 13/21 anonim ***** válasza:

talán 0,5 pont.

16f

2011. jan. 28. 21:22
 14/21 anonim ***** válasza:
4 pont.
2011. jan. 29. 08:44
 15/21 anonim ***** válasza:
3 pont.
2011. jan. 29. 08:45
 16/21 A kérdező kommentje:
akkor nagyon csúnya vagyok ?
2011. jan. 29. 09:26
 17/21 A kérdező kommentje:
nekem a suliban nem mondják, hogy csúnya vagyok, csak avval cikiznek, hogy kövér vagyok :(
2011. jan. 29. 09:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy szép,de hát ízlések és pofonok..
2011. jan. 29. 16:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Amin változtathatnál, és előnyödre válna egyértelműen:

- vékonyabb, ritkított szemöldök

- a hajad szerintem növesztened kellene, de kicsit ezt is ritkítani, ill. nagyon száraznak tűnik

- ennél találnál sztm jobb felsőt is :)

- törekedj nem ilyen közeli képek készítésére, ill ha mindenképp közelit fényképezel, felülről készítsd magadról, tehát a fényképező/kamera a fejed vonala felett helyezkedjen el :) a pontosan szemből / alulról készült képek általánosságban véve előnytelenek.

Pontozni nem fogok, ez annyira relatív... azt venném alapul h nekem mi az ideálom, és ahhoz képest hol helyezkedsz el :) Ja, és az "avval" szót sztm felejtsd el, nagyon ciki :p Helyesen: "azzal". Sokkal szebben cseng így, főleg egy lány szájából. =)

2011. jan. 30. 12:52
 20/21 anonim ***** válasza:

hát öö..öö:D

kövér,csúnya haj,aránytalan fej:pl:nagyon nagy krumpli orrod van és ez a kép nem igazán előnyös rólad(nagy toka).Hát dióhéjban ennyi lett volna:D

és attól még hogy nem mondják a suliban hogy csúnya vagy attól még az vagy nekem elhiheted:D

2011. márc. 5. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!