Szerintetek csúnya vagyok? Vélemény+Pontozás
Link: [link] Válaszotokat Köszönöm szépen! :] 0-10-ig.!
negativ + pozitívat is nyugodtan. :]
4 pont kb.
arcod helyes végülis, de a hajad sem tetszik, meg úgy semmi rajtad...
de ettől még szép vagy, csak szerintem nem.
Hát de ha egyszer nem látunk mögééééé... Elképzelhetek egy csodás és egy ocsmány arcot is mögé, de attól még nem az a valóság. XD Amit meg nem takar a hajad, azt a sötéttől nem látni.
Olyan kis semmilyen, kicsit duci kislány vagy, nem csúnya, de a hajad iszonyat rusnya, vágasd le, mert halálra van törve, vagy nem tudom, de nem egészséges.
A többi képed előnyösebb, de kicsit lehet fogyni kéne, mert van tokád, nem vészes, szóval no para, szemöldököd sem valami eltalált, egy kis smink jól állna neked, de így olyan falusi kislány jut eszembe. :S
6,5pont
Szerintem átlagos 14 év körüli kislány vagy. Aranyos, kedves arcod van, tetszenek azok a képeid, amiken mosolyogsz. Valóban, kicsit husi vagy, (ennyi idősen én is az voltam :)) szerintem ezzel semmi baj nincs, csak viselj olyan ruhákat, amik előnyösek a Te alkatodhoz. A hajad gyönyörű, dús. Vágathatnál valami divatos fazont, amivel azért önmagad maradhatsz, mert némelyik képeden egy oroszlán sörényére emlékeztet a hajad.
Alapjában véve én egy 8-ast adnék. Próbáld ki ezeket az apróbb változtatásokat és meglesz a +2 is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!