Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya vagyok?...

Szerintetek csúnya vagyok? Vélemény+Pontozás

Figyelt kérdés

Link: [link] Válaszotokat Köszönöm szépen! :] 0-10-ig.!

negativ + pozitívat is nyugodtan. :]

2011. jan. 28. 20:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%

4 pont kb.

arcod helyes végülis, de a hajad sem tetszik, meg úgy semmi rajtad...

de ettől még szép vagy, csak szerintem nem.

2011. jan. 28. 20:19
 2/21 anonim ***** válasza:
nem látszik rendesen az arcod... de 10es skálán uugy 6-7 de mondom ha jobban látnám lehet h jobb lenne.
2011. jan. 28. 20:19
 3/21 A kérdező kommentje:
egy kicsit nézzétek meg jobban kérlek :] köszönöm
2011. jan. 28. 20:20
 4/21 A kérdező kommentje:
most ne nézzétek, hogy a szememben van a hajam ....
2011. jan. 28. 20:21
 5/21 anonim ***** válasza:
Eloszor is a szepseg szubjektiv, itt is fogsz kulonbozo velemenyeket kapni es ugyis te dontod el magadban, melyikkel ertesz egyet. Mivel feltetted a kerdest, valoszinuleg bizonytalan vagy. Akarmit is mondanak mas emberek, jobb ha magadra hallgatsz, mert mindenkinek sose fogsz megfelelni, magaddal viszont le kell huznod meg nehany evet. :) Kerdesre a valasz, a kep nem tul jo, nehez igy voksolni. Kicsit duci vagy, de meg nagyon fiatal, megfogsz nyulni, fogyokuraba meg ne kezdj. A hajad biztos szep, de sajnos nem latszik jol. Az arcod is helyes, nincs vele gond. Azt javaslom mindig torekedj a maximumra, ha kepeket csinalsz akkor is, mert szebbek lesznek az eredmenyek, es az a te lelkednek is jobban esik majd. Tapasztald ki mi all jol, hogyan nezz, hogy kacerkodj a kameraval. Ha minden aron pontot akarsz, akkor a kep minosege miatt 6-ot adok most.
2011. jan. 28. 20:23
 6/21 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. jan. 28. 20:25
 7/21 anonim ***** válasza:

Hát de ha egyszer nem látunk mögééééé... Elképzelhetek egy csodás és egy ocsmány arcot is mögé, de attól még nem az a valóság. XD Amit meg nem takar a hajad, azt a sötéttől nem látni.

Olyan kis semmilyen, kicsit duci kislány vagy, nem csúnya, de a hajad iszonyat rusnya, vágasd le, mert halálra van törve, vagy nem tudom, de nem egészséges.

A többi képed előnyösebb, de kicsit lehet fogyni kéne, mert van tokád, nem vészes, szóval no para, szemöldököd sem valami eltalált, egy kis smink jól állna neked, de így olyan falusi kislány jut eszembe. :S

6,5pont

2011. jan. 28. 20:26
 8/21 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok reménytelen eset ?
2011. jan. 28. 20:29
 9/21 anonim ***** válasza:

Szerintem átlagos 14 év körüli kislány vagy. Aranyos, kedves arcod van, tetszenek azok a képeid, amiken mosolyogsz. Valóban, kicsit husi vagy, (ennyi idősen én is az voltam :)) szerintem ezzel semmi baj nincs, csak viselj olyan ruhákat, amik előnyösek a Te alkatodhoz. A hajad gyönyörű, dús. Vágathatnál valami divatos fazont, amivel azért önmagad maradhatsz, mert némelyik képeden egy oroszlán sörényére emlékeztet a hajad.

Alapjában véve én egy 8-ast adnék. Próbáld ki ezeket az apróbb változtatásokat és meglesz a +2 is. :)

2011. jan. 28. 20:48
 10/21 A kérdező kommentje:
oroszlán ?? XDD
2011. jan. 28. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!