12 és fél éves lány vok és köldölpiercinget csináltattam. Szerintetek kivegyem mert lehet valami bajom belőle? Vagy mi a véleményetek, nem vok túl fiatal ehez?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 18:56
31/36 anonim válasza:
szivatsz?! 12 és fél évesen pc? Úgy h nem is tudják a szülők? milyen 20 éves fiúnak akarsz tetszeni?!
32/36 candykiller válasza:
kis pics.....vagy,megérdemled h pofánvágjanak!
12 vagyok egyébként..
33/36 C0r3 válasza:
Tipikus utcasarki kislányok, akik menők akarnak lenni azzal ,hogy cigiznek ,drogoznak stb. Ettől nem leszel menő, csak az "Igazi" és nem a "mű" hülye csitrinek fognak nézni.
12évesen ennyi eszed van? Komolyan mondom hova süllyedt ez az ország? ... Szánalmas vagy. Tudod mit kívánok neked ? Menjen át rajtad 1 román focicsapat és szüljél 16évesen.
Ez való neked. Ha már ennyi eszed van.. Nekem ez a véleményem.
15éves fiú voltam.
34/36 C0r3 válasza:
Bocsánat. Igazi , és nem a mű emberek*
35/36 anonim válasza:
Asszem ezt mar tul keson kerdezted. De szerintem nagy butasagot csinaltal. 15/L
36/36 anonim válasza:
Elfertözödhet úgyhogy rendszeresen tisztísd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!