12 és fél éves lány vok és köldölpiercinget
csináltattam. Szerintetek kivegyem mert lehet valami bajom
belőle? Vagy mi a véleményetek, nem vok túl fiatal ehez?
11/36 A kérdező kommentje:
télleg nem lehet gyerekem tőle?
És melyik hülye piercer volt az, aki megcsinálta egy kisgyereknek ???
2011. jan. 26. 19:30
13/36 anonim válasza:
mért ne lehetne gyereked? ez csak egy poén volt.. :)
12 évesen tényleg nagyon korai!
2011. jan. 26. 19:33
14/36 A kérdező kommentje:
1ébként most őszinté: ti sosem voltatok rosszgyerekek? és 12éves korotokban nem forduldt elő h valami ehhez hasonló marhaságot csonáljatok? 1ébként nem bántam meg
Őszintén? Nem, nem volt.
És nem azért, mert jógyerek voltam, hanem mert ha ilyesmit akartam volna, megbeszéltem először anyuval, és ha nemet mondott, igyekeztem megérteni az érveit.
20/L
2011. jan. 26. 20:37
bí
b*sszus annyi eszed van. ha elhiszed azt, h ettől nem lehet gyereked, akkor meglátszodik h nem érett be a fejed lágya. Ökör. hogy nem bizol ennyire a szüleidben, h nem mondod el nekik, nem kérdezed meg őket?:/ nekem anyum megengedné ha megkérdezném, mindent megenged, mégsem használom ki. Gratulálok, majd akkor menj nyarvogni a szüleidnek, ha begyullad, vagy ha rosszul szurta a pc-s akkor vadhus nő a helyén..gratula;) -.-
16/l
2011. jan. 26. 20:46
2011. jan. 26. 20:46
De, 13 évesen átszúrtam a fülem, mert anyu nem engedte meg, hogy csináltathassak még egy fülbevalót. Hát volt itthon világ. A szüleid nem csodálkoztak, hogy mire kell neked annyi pénz, amiből ezt kivitelezni tudtad? Remélem nem valami játszótéren szúrtátok a barátnőiddel. Amúgy, ha már megcsináltattad ne vedd ki, már mindegy. Attól függetlenül még szép. Ha begyógyul a suliba (4 hónap kb) azért vedd ki, nehogy meglássák a tanárok, és reklámozni sem kellene, mert ehhez még nagyon gyerek vagy. Azért nem látom értelmét kivenni, mert gondolom ha tetszik előbb utóbb úgyis csináltattál volna, így ha kiveszed csak felesleges pénzkidobás, a fájdalomról nem is beszélve. A szüleidnek pedig inkább mondd el, mert hidd el, kevesebbet fogsz kapni, mintha véletlenül derülne ki. Amúgy semmi bajod nem lesz tőle. Kis szárút tegyél bele, mert az nem akad bele a ruhákba, amíg nem gyógyul be kenegesd gyógyszertári alkohollal és kamillás lemosóval. De a szüleidnek mindenképpen mondd el. Remélem segítettem.
2011. jan. 26. 21:01
Semmi bajod nem lesz csak amiatt,mert fiatal vagy.Ennek ellenére lehet bajod,de ez nem a fiatalság miatt lenne.Én 15évesen csináltattam,sokan már 13-14évesen szúratnak.Azért nem semmi,hogy a kis 16-20 éves "érett" lánykák,hogy osztják az észt.Mint ha már olyan sokat éltek volna:D Majd a szülei kioktatják és ha nem akkor sem a ti dolgotok.
2011. jan. 26. 21:15
Szép kis helyen csináltathattad, ha nem is kértek szülői engedélyt. Amúgy meg mindenképpen mondd el otthon, sokkal rosszabb lesz akkor bevallani, ha elfertőződik, vagy begyullad.
Amúgy miért ne mondhatnák el a 16-20 évesek a véleményüket? Főleg, ha nekik viszont lenne annyi eszük, hogy legalább otthon elmondják...
24L
2011. jan. 26. 21:46
Kapcsolódó kérdések: