Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 12 és fél éves lány vok és...

12 és fél éves lány vok és köldölpiercinget csináltattam. Szerintetek kivegyem mert lehet valami bajom belőle? Vagy mi a véleményetek, nem vok túl fiatal ehez?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 18:56
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
télleg nem lehet gyerekem tőle?
2011. jan. 26. 19:19
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
És melyik hülye piercer volt az, aki megcsinálta egy kisgyereknek ???
2011. jan. 26. 19:30
 13/36 anonim válasza:
88%

mért ne lehetne gyereked? ez csak egy poén volt.. :)

12 évesen tényleg nagyon korai!

2011. jan. 26. 19:33
 14/36 A kérdező kommentje:
1ébként most őszinté: ti sosem voltatok rosszgyerekek? és 12éves korotokban nem forduldt elő h valami ehhez hasonló marhaságot csonáljatok? 1ébként nem bántam meg
2011. jan. 26. 20:33
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Nem, nem volt.

És nem azért, mert jógyerek voltam, hanem mert ha ilyesmit akartam volna, megbeszéltem először anyuval, és ha nemet mondott, igyekeztem megérteni az érveit.

20/L

2011. jan. 26. 20:37
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

b*sszus annyi eszed van. ha elhiszed azt, h ettől nem lehet gyereked, akkor meglátszodik h nem érett be a fejed lágya. Ökör. hogy nem bizol ennyire a szüleidben, h nem mondod el nekik, nem kérdezed meg őket?:/ nekem anyum megengedné ha megkérdezném, mindent megenged, mégsem használom ki. Gratulálok, majd akkor menj nyarvogni a szüleidnek, ha begyullad, vagy ha rosszul szurta a pc-s akkor vadhus nő a helyén..gratula;) -.-

16/l

2011. jan. 26. 20:46
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

-bí

előző voltam

2011. jan. 26. 20:46
 18/36 anonim ***** válasza:
74%
De, 13 évesen átszúrtam a fülem, mert anyu nem engedte meg, hogy csináltathassak még egy fülbevalót. Hát volt itthon világ. A szüleid nem csodálkoztak, hogy mire kell neked annyi pénz, amiből ezt kivitelezni tudtad? Remélem nem valami játszótéren szúrtátok a barátnőiddel. Amúgy, ha már megcsináltattad ne vedd ki, már mindegy. Attól függetlenül még szép. Ha begyógyul a suliba (4 hónap kb) azért vedd ki, nehogy meglássák a tanárok, és reklámozni sem kellene, mert ehhez még nagyon gyerek vagy. Azért nem látom értelmét kivenni, mert gondolom ha tetszik előbb utóbb úgyis csináltattál volna, így ha kiveszed csak felesleges pénzkidobás, a fájdalomról nem is beszélve. A szüleidnek pedig inkább mondd el, mert hidd el, kevesebbet fogsz kapni, mintha véletlenül derülne ki. Amúgy semmi bajod nem lesz tőle. Kis szárút tegyél bele, mert az nem akad bele a ruhákba, amíg nem gyógyul be kenegesd gyógyszertári alkohollal és kamillás lemosóval. De a szüleidnek mindenképpen mondd el. Remélem segítettem.
2011. jan. 26. 21:01
 19/36 anonim ***** válasza:
32%
Semmi bajod nem lesz csak amiatt,mert fiatal vagy.Ennek ellenére lehet bajod,de ez nem a fiatalság miatt lenne.Én 15évesen csináltattam,sokan már 13-14évesen szúratnak.Azért nem semmi,hogy a kis 16-20 éves "érett" lánykák,hogy osztják az észt.Mint ha már olyan sokat éltek volna:D Majd a szülei kioktatják és ha nem akkor sem a ti dolgotok.
2011. jan. 26. 21:15
 20/36 anonim ***** válasza:
96%

Szép kis helyen csináltathattad, ha nem is kértek szülői engedélyt. Amúgy meg mindenképpen mondd el otthon, sokkal rosszabb lesz akkor bevallani, ha elfertőződik, vagy begyullad.

Amúgy miért ne mondhatnák el a 16-20 évesek a véleményüket? Főleg, ha nekik viszont lenne annyi eszük, hogy legalább otthon elmondják...

24L

2011. jan. 26. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!