12 és fél éves lány vok és köldölpiercinget
csináltattam. Szerintetek kivegyem mert lehet valami bajom
belőle? Vagy mi a véleményetek, nem vok túl fiatal ehez?
Persze,hogy elmondhatják,de csináljanak már úgy,mint egy több gyerekes anyuka vagy nagymama.Csinálnak majd ők nagyobb hülyeséget az életben.
2011. jan. 26. 21:50
Ez tipikusan olyan ékszer, amit sok nő azért csináltat, mert a pasik egy része szexinek gondolja. Na a szexizéshez még eléggé fiatal vagy.
És valóban hülyeség volt, a megbánás nem most jön, majd 2 év múlva, vagy mikor még fél év után is gennyedzik meg begyullad, meg kiszakad, éssatöbbi.
Anyádék remélem lekevernek neked egy sallert, aztán mielőtt tovább lyuggatod magad, előtte beszéld meg velük ezentúl.
Ja és tesiórán tudnak csúnya balesetek lenni a piercingekkel.
2011. jan. 26. 22:41
Azért annyira nem kell elrettenteni szegény kislányt. Most már megcsináltatta nem tud vele mit csinálni. A tesiórára meg kiveszi, amíg nem tudja leragasztja. Mellesleg ez egy teljesen begyógyuló seb. Nem kell bele ilyen bizsu szarokat beletenni, és semmi baj nem lesz vele. Nekem 5 éve van lassan, és egyszer sem volt vele semmi gondom. Ha pedig rendszeresen tisztálkodik, keni alkohollal, és fertőtlenít, akkor nem fog begyulladni. Csak az elején, ami természetes, mivel ez egy szúrt seb.És ha rövid szárú piercinget tesz be, akkor nem fog beleakadni jóformán semmibe. Most már késő riogatni, már úgyis megcsináltatta. Elég lesz neki amit majd a szüleitől kapni fog.
2011. jan. 26. 22:58
24/36 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) egyébként azt el kell mondanom h szivessen elmondanáma szüleimnek csk épp 3 napja kaptam életem két legnagyobb lecseszését anyáméktól és félek mert ez olyan volt h kb 3 órán keresztül kellett beszélgetnünk és még a mamámék is ott voltak ez akkora volt. szval ezér h egy ideig még nem mondom el az ő idegeiket is kímélem. azért gondoltam h kivegyem e mert akk naggyából kimegy a fejemből. egyébként nem a "játszótéren" csináltam a barátnőimmel hanem rendes piercesnél. és bőven volt rá pénzem mer csak 6000 volt.
Egy buta csitri vagy. És jó úton haladsz, hogy átlag, agyatlan pics@ legyél. Ez a véleményem. Az okos hozzászólásaid alapján is.
És teljesen más, ha valaki gyerek és rosszalkodik. Ez nem rosszaság, hanem pics@skodás, nagyzolás.
2011. jan. 27. 15:10
Kérdező: A komment megírásának időpontja: tegnap 23:34
hajajj a szüleid elhanyagolhatnak... vagy nem tudom.Megengedik, hogy suli időbe éjjel fél 12-kor is gépezz?
2011. jan. 27. 16:46
Szerintem fiatal vagy még hozzá.. De hát te tudod :D
7esek lehettünk kb amikor barátnőm csináltatott köldök pc.t.. nem volt senki odáig érte.. :) én ballagásomra hisztiztem ki a nyelv pc.t :D
15/L
2011. jan. 27. 22:23
Nem osztottuk a kislányt... ;) Kérdezte a véleményünket, mi meg elmondtuk. Ennyi történt! Nem tudom, hogy milyen oktatásról beszélsz. 12 éves.. aztán azt se tudja, hogy milyen következményekkel jár a pc. Még elgondolkodott rajta, hogy nem lehet gyereke emiatt.. gondolkozz el ezen, és utána kérünk mi is az "oktatásodból". Meg azt hiszed, hogy ha te 15 évesen szúrattad, jobb vagy nála? Hát semmivel sem, főleg amit itt a megnyilvánulásodból megmutatsz.
2011. jan. 28. 07:41
29/36 A kérdező kommentje:
nem hanyagolnak el a szülem attól még h éjjel gépezek. egyébként nem is gépezek hanem a telómról
Szerintem nem csinálhatták volna ezt meg neked,apád vagy anyád jelenléte nélkül. A helyedben kivenném,szebb a természetesség.Erre nem túl rég jöttem én is rá :-)
2011. nov. 13. 00:50
Kapcsolódó kérdések: