"Cikiztek" már általános suliban és/vagy középiskolában valamiért?
Persze. Kövér voltam/vagyok, és "bocinak" szólítottak. Meg fogatlannak, mert kitörtem az első metszőmet.
Rosszul esett, nem volt normális kapcsolatom (még a gimiben se nagyon), ezek a bántások megmaradtak, és a mai napig nem hiszem el, hogy kellhetek valakinek, hogy valaki szerethet engem is.
altalanosban par evig engem is mert nyuszifogam volt.
fogszabalyozo megoldotta.
kozepben egyszer meg azert mert nagyon hamar zsirosodik a fulem, mert tobbszor is felszurtak. meg akartam verni a sracot, megijedt es ennyi volt.1 napig tartott.
Igen, 5.-ben novembertől júniusig. :D Nekem is a fodrász nagyon rövidre vágta a hajam, és így nagyon göndör volt.
Előtte/utána sosem piszkáltak. Pedig pl nem vagyok egy nádszál alkat sem :)
Általánosban igen. Rövid hajam volt és fiús cuccokat hordtam, ezért ment keményen a cs.szegetés. Nagyon rosszul esett, sokat sírtam. Nem örömmel gondolok vissza azokra az évekre, még a tanárok sem szerettek, mindenből kimaradtam, végül már a barátnőim is elfordultak tőlem.
A középiskola jobb volt, bár ott első évben leszbikusnak tartottak. Nem hatott meg, mivel van némi "beütésem" (ezt nem titkolom, de nem is verem nagydobra), meg úgy általában kedveltek.
Mostanra csinos lettem, igényes, és klasszisokkal jobban nézek ki azoknál, akik általánosban megaláztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!