Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » "Cikiztek" már általános...

"Cikiztek" már általános suliban és/vagy középiskolában valamiért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 19:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos igen.

Alsóban illetve még 5.ben is anorexiásnak véltek, holott genetikailag és nem is annyira voltam sovány. És nyuszifogu/kapafogu is voltam.. amin mára már segitett egy fogszabályzó. :)

2011. jan. 20. 23:59
 22/38 anonim ***** válasza:
88%

Engem nem cikiztek, hanem meg akartak verni és naponta fenyegettek, hogy megölnek.

Mindezt azért, mert a 12 éven át legjobb barátomnak hitt "ember" úgy gondolta, hogy majd ráhajt a barátnömre és szó szerint lecsap róla.

Majdnem kirúgtak az iskolából, mert csak egy két órára jártam be. Iszonyatos volt. Ellenem fordított mindenki.

A mai napig nem bocsájtottam meg és ez is rádolgozott abban, hogy külföldre költöztem. Az akkori 70 kilos Énem, már egy 90 kilos határozottan szélesvállú valaki lett, aki nem felejtett el semmit.

2011. jan. 21. 00:04
 23/38 anonim ***** válasza:
81%
Igen, még általánosban. Sokkal magasabb voltam a többieknél, és kövérnek is tartottak.
2011. jan. 21. 06:17
 24/38 anonim ***** válasza:
88%

igen, olyan 6-7ben, hogy nem szedtem a szemöldökömet és nem hordtam soha rövidnadrágot vagy szoknyát, mert nem borotváltam a lábam. nagyon utáltam, de otthon azt is alig engedték, hogy 12-13évesen borotváljam a hónaljam a lábamról szó se lehetett...:S és eléggé borzalmasan öltözködtem akkoriban.

most meg az évek elmúltával nagy döbbentettel nézik a képeimet,hogy ugyanaz a lány vagyok egyáltalán?? :) 20/L

2011. jan. 21. 11:58
 25/38 anonim ***** válasza:
86%
igen nap mint nap,nem tudom mir rontottam el ennyire mert,h a barátnőimet is szekálják...várom a gimit:|
2011. jan. 21. 12:53
 26/38 anonim ***** válasza:
50%
engem sosem cikiztek, én inkább mindenkinek a barátja voltam :) ami annyiban "rossz", hogy legjobb barátnőm sosem volt, de nem is kell már, a páromnak akármit elmondhatok 20/L
2011. jan. 21. 13:00
 27/38 anonim ***** válasza:
86%
Igen,cikiztek. Kövér és okos voltam. Lefogytam,továbbra is kítűnő. Most már senki sem piszkál,nem hagyom magam. Esetleg a hátam mögött lemondanak,szánalmasak,nem merik a szemembe mondani. :D
2011. jan. 21. 13:15
 28/38 anonim ***** válasza:
* és továbbra is kítűnő tanuló vagyok.
2011. jan. 21. 13:16
 29/38 anonim ***** válasza:
86%
Detto mint a ma 13.15-ös válaszoló .. Kövér voltam és jól tanultam, mindig cikiztek a fiúk, olyanokat mondtak, hogy "dagadt stréber" meg piszkáltak a hajam miatt is (akkoriban rövidebb volt). Azóta lefogytam és megnövesztettem a hajamat, és még mindig jól tanulok. Most már nem piszkál senki sem.
2011. jan. 21. 14:44
 30/38 anonim ***** válasza:
86%
Engem csak egy évig 6.-ban, mert lány létemre a fodrász nagyon rövidre vágta a hajam, de sem előtte, sem utána nem cikiztek. De még ez az egy év is nagyon rossz volt, bár így olvasgatva a kommenteket, egyiket sem közelíti meg. Úgy érzem, hogy szerencsére nem hagyott bennem annyira mély nyomot, mert a barátaim akkoris kiálltak mellettem. 18/L
2011. jan. 21. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!