Most leszek középiskolás, és fogalmam sincs hogy a középiskolában megengedett a rövidnadrág? vagy a combközépig érő szóba se jöhet? mert ugye még szeptemberbe meleg van és az ok hogy van térdgatyám és felveszem, de hosszúnadrágot, vagy már akkor nem lesz melegem benne? Bocsi a két kérdésért:)
nálunk bármi megengedett, legfeljebb egy mélyen dekoltált felsőért megszólnak, de ennyi
2010. júl. 27. 11:26
2/16 anonim válasza:
Nálnuk asszem benne volt a házirendben, hogy minimum térdig érő szoknya, fiúknak meg nem lehet rövid, vagy vmi ilyen. Senki nem foglalkozott vele, ha valakire ki volt bukva vki, beszólt, meg az igazgatót kellett esetleg extrémen felöltözve kerülni, mert elég karótnyelt volt, de az egész suli. Szóval ha ízlésesen hordod, és nem mint aki a sarokra megy, akkor no para.
2010. júl. 27. 11:35
3/16 anonim válasza:
Ahova én jártam ott bármit felvehettél. A tanárok nem szóltak bele. Ha rendesen öltözködsz, úgyértve, hogy évszakhoz megfelelően, akkor nem kell félned. Hidd el nem te leszel az egyetlen aki rövidnadrágot vesz fel, tuti miniszoknyás lányt is fogsz látni.
2010. júl. 27. 11:37
4/16 anonim válasza:
manapság már tökmindegy mit veszel fel, hogy sminkeled magad, vagy milyenre fested a hajad. a rövidgatya szerintem addig oké, amíg nincs kint belőle a fél segged. szvsz bármit felvehetsz, amit utcára is hordanál.
2010. júl. 27. 11:38
5/16 anonim válasza:
naná, hogy megengedett. amikor jó idő lett, mindenki vette elő rövidnaciját, és abban jött suliba!=) az is mindegy, milyen cipővel viseled, egy lány magassarkúval hordta.
2010. júl. 27. 11:50
6/16 anonim válasza:
hát nálunk azért nem egészen így van:S(fiú vagyok)
még az előző tanévben('09/'10) júniusában volt egy csaj aki térd főlé érő rövidnadrágba jött(kb. 1 dmre volt fennt a térdétől számítva) és rászóltak,hogy ejjejj ilyet nem kéne.pedig egy csomó csajon volt picsägatya,szóval nem értem miért pont őt pécézték ki.
nálunk az ünnepi uniform is fontos,ha valakin már fekete farmer van a feka vászonnadrág helyett ,akkor már rögtön megy az ofői.nálatok hogy van ez?:)
2010. júl. 27. 12:04
7/16 anonim válasza:
nyugodtan felveheted :D
előttem lévőnek mondom: megvan mindenkinek az egyen blúza/inge és ugyan úgy fekete nadrágot kell felvenni hozzá de nekünk nem szólnak érte ha fekete farmert veszünk fel és egy sima fehér pólót/toppot hozzá :D szerencsére
2010. júl. 27. 12:08
8/16 anonim válasza:
Hát én mentem már olyan gatyában is suliba,ami takarta a fenekem, meg semmim nem látszott ki,de bőven combközép fölé ért:D Nem szóltak semmit, nálunk szabad. Ja és gimibe járok.
2010. júl. 27. 12:12
9/16 anonim válasza:
Nálunk nem szóltak semmiért,hiába volt benne a házirendben,hogy ezt nem szabad.Nagyon sok lányt járt miniszoknyában,vagy akár mélyen dekoltált felsőben.Bár 9.-ben volt egy tanár aki azért néha néha beszólogatott,de később 11-12.-ben már egyáltalán nem foglalkoztak vele.Amúgy szerintem semmi kivetni való nincs egy rövidnaciban.
2010. júl. 27. 12:54
10/16 anonim válasza:
ez iskolafüggő, nálunk teljes szabadság volt, még az ünneplő se volt soha kötelező, mindenki úgy öltözködött/sminkelt/festett hajat, ahogy akart, nálunk ebbe egyáltalán nem szóltak bele.
volt, hogy egy csaj latex naciban meg piros fűzőben jött suliba, magassarkúval, a tanárok nem szóltak, inkább már mi néztük ki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!