Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Középiskolában illik vagy sem?

Középiskolában illik vagy sem?

Figyelt kérdés
Most leszek középiskolás, és fogalmam sincs hogy a középiskolában megengedett a rövidnadrág? vagy a combközépig érő szóba se jöhet? mert ugye még szeptemberbe meleg van és az ok hogy van térdgatyám és felveszem, de hosszúnadrágot, vagy már akkor nem lesz melegem benne? Bocsi a két kérdésért:)
2010. júl. 27. 11:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia! Én is most megyek gimibe, szerintem a sulid honlapján olvasd el a házirendet, vagy nézd meg az előző években gólyatáborokban / gólyanapokon készült fényképeket-és figyeld meg, h kb miket viselnek! Én néztem az én iskolámét, ott csomó rövidnadrágos szoknyás kép- szerintem nálatok is ez lesz, mert manapság ritka az ennyire szigorú házirend.Ált iskban se szóltak nyolcadikban már semmiért(persze az extrém határokon túliaknak "ejnye-bejnye" járt)..:)

15L

2010. júl. 27. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:

11:50-es vagyok.

ez amúgy iskolafüggő, egy haverom sulijában a fiúk nem hordhatnak rövidnadrágot. nálunk szerencsére teljes szabadság van, mentem többször latexnaciban suliba 5 centis magassarkúval meg feneket félig takaró felsővel, és nem szóltak. sminkért is csak néha-néha szól be a rigolyás kémiatanár azoknak, akikre pikkel, de hát ő meg kit érdekel!=D

2010. júl. 27. 17:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk akkor szólnak meg, ha nem hordasz latex nacit, feszülős izével, meg nincs póthajad... :D A tanárok lesz*rják amúgy.
2010. júl. 27. 19:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2010. júl. 27. 19:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Én vendéglátós suliba járok és ott elvileg megkövetelnék azt, hogy ne legyen kint mindenünk de nálunk nem érdekel senkit...legfeljebb szólnak érte néha de ez nem nagyon érdekel minket. Inkább azért szoktak szólni, hogy ne legyen kint a derekunk.
2010. júl. 28. 09:07
 16/16 anonim válasza:
nálunk is szabadság van. benn van a házirendben, hogy ,,az iskola nem szólhat bele a diákok öltözködésébe, amíg az nem veszélyezteti a többi diákot" 1 nadrág nem veszélyes. a miniszoknya max a 60 éves töritanárt veszélyezteti, aki a combikó látványától szívrohamot kap.
2011. jún. 2. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!