Középiskolában illik vagy sem?
Szia! Én is most megyek gimibe, szerintem a sulid honlapján olvasd el a házirendet, vagy nézd meg az előző években gólyatáborokban / gólyanapokon készült fényképeket-és figyeld meg, h kb miket viselnek! Én néztem az én iskolámét, ott csomó rövidnadrágos szoknyás kép- szerintem nálatok is ez lesz, mert manapság ritka az ennyire szigorú házirend.Ált iskban se szóltak nyolcadikban már semmiért(persze az extrém határokon túliaknak "ejnye-bejnye" járt)..:)
15L
11:50-es vagyok.
ez amúgy iskolafüggő, egy haverom sulijában a fiúk nem hordhatnak rövidnadrágot. nálunk szerencsére teljes szabadság van, mentem többször latexnaciban suliba 5 centis magassarkúval meg feneket félig takaró felsővel, és nem szóltak. sminkért is csak néha-néha szól be a rigolyás kémiatanár azoknak, akikre pikkel, de hát ő meg kit érdekel!=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!