Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » "Cikiztek" már általános...

"Cikiztek" már általános suliban és/vagy középiskolában valamiért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 19:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
91%
Egész általános iskolában cikiztek,mert jó tanuló voltam. "Puncs"nak hívtak,pedig soha nem puncsoltam a tanároknak.Egyszerűen csak jól tanultam.Ezzel megkeserítették azt a 8 évet,amit ott töltöttem.Alig vártam a ballagást,hogy vége legyen annak a rémálomnak és végre középiskolás legyek.El sem búcsúztam senkitől.A mai napig összeszorul a szívem még így 10 év elteltével is,ha csak rágondolok mennyit bántottak,fizikailag is néha.A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni...
2011. jan. 20. 19:53
 12/38 anonim ***** válasza:
89%

Az enyém nem volt olyan vészes,de akkor sz*rul esett. Nagyon rövid hajam volt 1-2.-ban és pl bementem a mosdóba a "nagyok"(5-6.osok) rögtön jöttek a "bocsi,de ide fiúk nem jöhetnek be/mit keres itt fiú?" típusú szövegeikkel.

16L

2011. jan. 20. 19:59
 13/38 anonim ***** válasza:
88%

Ja, én voltam a céltábla:-S

A súlyom miatt, meg mert szerintük cigány voltam (nem vagyok az, nem is nézek úgy ki, mind1), később kitalálták, hogy leszbikus vagyok, végül meg a barátom miatt, mert volt.

Aztán szerencsére véget ért az általános iskola, hála jó Istennek.

2011. jan. 20. 20:17
 14/38 anonim ***** válasza:
88%
Engem is azért mert nem voltam túl szép, de csak a tinédzser korom elején pár évig, szóval kb hatodiktól nyolcadikig, gimi kezdete óta minden rendben van velem :) 180 fokos fordulat. És akik cikiztek mára már lepukkant buta majdnem felnőttek..némelyik egy gyerekkel, apuka börtönben...és mind hízott egy csomót, és csúnyábbak mint valaha.
2011. jan. 20. 20:20
 15/38 anonim ***** válasza:
89%

Detto mint az egyik válaszoló története.

Én nagyon csúnya kislány voltam,izléstelenül öltözködtem,vastag szemöldököm volt(de nagyon),nagyon vékony hangom,szégyenlős voltam,mindíg bénáztam és az még csak rontott a dologon,hogy mindíg kinevettek emiatt.

És igen,a gyerekek tudnak a leggonoszabbak lenni,mert nem mérik fel a következményeket,hogy a másiknak ez mennyire fájhat.

Azóta is bennem van a sok rossz emlék,de tanultam az esetből,nem lettem hisztis fruska,mert hozzászoktam a cseszegetéshez.

Azóta az én osztálytársaim is megcsúnyultak,szar kapcsolataik vannak és nem egy szaladt utánam nyálcsorgatva.Őszinte leszek,örülök,hogy akkor volt szar,nem most:)Ez tartja bennem a lelket,sosem tudhatjuk mikor változik az életünk,lehetőleg jó irányba.Anno nem gondoltam volna hogy valaha is barátom lesz,nemhogy azt,hogy nem lehet levakrni a pasikat.

Azért sz.ar érzés volt...:)

2011. jan. 20. 20:27
 16/38 anonim ***** válasza:
86%

Igen, már elsőtől kezdve. Nem voltam épp egy szépség...

Sokáig én voltam a céltábla, ha valami bajuk volt, akkor engem cseszegettek.

Ezért is lettem egy cinikus, bunkó dög. Szóval, kösz, fiúk...

2011. jan. 20. 20:31
 17/38 anonim ***** válasza:
58%
19:36 vagyok.. igazából semmi különleges oka nem volt, csak úgy összességében...
2011. jan. 20. 21:13
 18/38 anonim ***** válasza:
86%

Én sok helyen olvastam már a válaszaidat Szupermuffin és szerintem nem vagy bunkó dög,nekem szipatikus vagy:D

Bocs az offért!

2011. jan. 20. 21:21
 19/38 anonim ***** válasza:
86%
általánosban végigcikiztek...ha volt sapkám az volt a baj, ha nem volt, akk meg az. mindig találtak vmi ostobaságot, amiben elakadhattak. középiskolában megváltozott a helyzet, rájöttem, h nem szabad hagyni magamat és ezt meg is tudtam valósítani. középsuliban már én cikiztem azokat, akik engem cikiztek általánosban :)
2011. jan. 20. 21:44
 20/38 anonim ***** válasza:
89%

hát egyrészt a furcsa nevem miatt. másrészt, mert nem olyan voltam, mint ők. nem hordtam holdjárót, nem szerettem a nyálas fiúbandákat, nem volt tamagocsim meg ilyesmi. egyszóval nem hajoltam meg a trendeknek és nem álltam be a sorba. jah és okos voltam, jótanuló, anélkül hogy a kisujjam megmozdítottam volna ennek érdekében. hál' Istennek hatosztályos gimi mellett döntöttem , és otthagytam a falusi libákat, meg a bunkó csávókat.

21/L

2011. jan. 20. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!