"Cikiztek" már általános suliban és/vagy középiskolában valamiért?
Az enyém nem volt olyan vészes,de akkor sz*rul esett. Nagyon rövid hajam volt 1-2.-ban és pl bementem a mosdóba a "nagyok"(5-6.osok) rögtön jöttek a "bocsi,de ide fiúk nem jöhetnek be/mit keres itt fiú?" típusú szövegeikkel.
16L
Ja, én voltam a céltábla:-S
A súlyom miatt, meg mert szerintük cigány voltam (nem vagyok az, nem is nézek úgy ki, mind1), később kitalálták, hogy leszbikus vagyok, végül meg a barátom miatt, mert volt.
Aztán szerencsére véget ért az általános iskola, hála jó Istennek.
Detto mint az egyik válaszoló története.
Én nagyon csúnya kislány voltam,izléstelenül öltözködtem,vastag szemöldököm volt(de nagyon),nagyon vékony hangom,szégyenlős voltam,mindíg bénáztam és az még csak rontott a dologon,hogy mindíg kinevettek emiatt.
És igen,a gyerekek tudnak a leggonoszabbak lenni,mert nem mérik fel a következményeket,hogy a másiknak ez mennyire fájhat.
Azóta is bennem van a sok rossz emlék,de tanultam az esetből,nem lettem hisztis fruska,mert hozzászoktam a cseszegetéshez.
Azóta az én osztálytársaim is megcsúnyultak,szar kapcsolataik vannak és nem egy szaladt utánam nyálcsorgatva.Őszinte leszek,örülök,hogy akkor volt szar,nem most:)Ez tartja bennem a lelket,sosem tudhatjuk mikor változik az életünk,lehetőleg jó irányba.Anno nem gondoltam volna hogy valaha is barátom lesz,nemhogy azt,hogy nem lehet levakrni a pasikat.
Azért sz.ar érzés volt...:)
Igen, már elsőtől kezdve. Nem voltam épp egy szépség...
Sokáig én voltam a céltábla, ha valami bajuk volt, akkor engem cseszegettek.
Ezért is lettem egy cinikus, bunkó dög. Szóval, kösz, fiúk...
Én sok helyen olvastam már a válaszaidat Szupermuffin és szerintem nem vagy bunkó dög,nekem szipatikus vagy:D
Bocs az offért!
hát egyrészt a furcsa nevem miatt. másrészt, mert nem olyan voltam, mint ők. nem hordtam holdjárót, nem szerettem a nyálas fiúbandákat, nem volt tamagocsim meg ilyesmi. egyszóval nem hajoltam meg a trendeknek és nem álltam be a sorba. jah és okos voltam, jótanuló, anélkül hogy a kisujjam megmozdítottam volna ennek érdekében. hál' Istennek hatosztályos gimi mellett döntöttem , és otthagytam a falusi libákat, meg a bunkó csávókat.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!