"Cikiztek" már általános suliban és/vagy középiskolában valamiért?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 19:02
5/38 A kérdező kommentje:
És miért? Publikus?
A többi válaszolótól is kérném :$
2011. jan. 20. 19:27
6/38 anonim válasza:
Igen, a súlyom miatt cikiztek. Az lett a vége, hogy anorexiás lettem. Szerencsére már normál súlyom van, de folyton azon aggódom, hogy meg tudjam tartani a súlyomat és ne hízzak tovább. Szerintem ez már örökké így marad. És mindezt annak a pár fiúnak köszönhetem...
8/38 anonim válasza:
Igen, mert csúnya voltam. Középsuli óta 7 év telt el és nagyot változott a világ, megszépültem a cikizők többsége, pedig megcsúnyult, elhízott.
A legfájdalmasabb emlékem: a volt legjobb barátnőm, aki 8 év után egyik napról a másikra úgy döntött, hogy nem vagyok többet a barátnője, mert cikinek talált. Kinevetett a hátam mögött, bocsánatot sose kért.
25N
9/38 A kérdező kommentje:
Hogy csúnya?? pl.szemöldök? pattanások?
Vagy mi alapján csúnya?? bocsi a kérdésért
2011. jan. 20. 19:37
10/38 anonim válasza:
Nem jártam divatos ruhákba, hanem hosszú szoknya+garbó, a hajam is szörnyű volt, alaktalan voltam és igen akkoriban a szemöldököm se szedtem. Úgy néztem ki mint a nagyanyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!