Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyenek a képen látható mellek?

Milyenek a képen látható mellek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. febr. 2. 11:44
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
100%
Valoban a kisseb mellek elönyösebbek is de nem nagy baj segithetsz rajtuk ha bodi buildingezel vagy valami fitnesz vagy legalább 20-50 fekvőtámasz naponta és kb fél év mulva sokkal jobb lesz tapasztalat más lányoknál bejött csak lécci azt is mutasd meg
2009. febr. 8. 22:16
 32/38 anonim válasza:
97%
hidd el sokkal jobban örül bármejik férfi aki meglát téged majd nyáron egy száll kis felsőbeen melltarto nélkül nagyon izgi sztem aki meg melltartot hord annak a fele meg lehet szivacs ugyhogy ne ahoz hasonlitsd magad
2009. febr. 9. 08:17
 33/38 anonim válasza:
58%

itt egy másik kép ezen sincs nagy melle a csajnak és mégis jol érzi magát a pasija is

[link]

2009. febr. 9. 08:18
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát, egyet értek az előttem szólókkal! Tényleg nem nagy de egy kis mell is lehet nagyon szép és szexi! Biztos vagyok benne, hogy te is találsz olyat aki így szeret ahogy vagy. Ne szomorkodj! Nekem a ceruzám nem túl nagy a funkcióját betölti, feleségem és 3 gyerekem is van. Régebben én is nagy ügyet csináltam belőlle de nem érdemes, mert nagyobb nem lesz tőle a plasztikáról pedig lebeszélnélek! Elég ha körülnézel a neten és találsz annyi elqrt gusztustalan természetellenes lufit ami talán el is veszi a kedved. Én akár mekkora a természetesre szavazok! A feleségemnek F kosaras melltartó kell, egy kicsit már meg is ereszkedett de szült nekem 3 gyereket és én így is nagyon szeretem! Összegezve: bízz magadba, az összkép számít!
2009. febr. 10. 18:06
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baromi jók!
2009. febr. 11. 19:59
 36/38 anonim ***** válasza:
sztem csúnya, az sem szép ha a földet söpri, de legyen mit fogni rajta:)
2009. júl. 28. 22:17
 37/38 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek,a 3.képen azért kicsi mert fekszik a csaj,amugy nagyobbak mint a 2 másik képen.
2009. júl. 30. 16:21
 38/38 anonim válasza:

nem a melle miatt nő egy nő!!!!!

ez is szép, ha tudod viselni. Azt hangsúlyozd amit úgy érzed kell hangsúlyozni. Ne akarj szilikoncsodákhoz hasonlítani. Ajánlom figyelmedbe "sztárok elrontott plasztikái" című netes hírt. A plakátokat tojd le magasról

Te önmagadban is egy különleges ember/nő vagy. Foglalkozz magaddal úgy mint akiből csak ez a csodálatos egy darab van. Mert hát belőled csak ez az egy van! :)))Mindenkiből csak egy van

2009. szept. 1. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!