Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyenek a képen látható mellek?

Milyenek a képen látható mellek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. febr. 2. 11:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
75%
Eddig azt hittem az enyém kicsi, de ezek után meg vagyok nyugodva. Egyébként meg ha a párodnak tetszik és meg van vele elégedve akkor jó és kész. Ha meg szégyenlősködsz miatta, azzal csak azt éred el, hogy jobban felhívod rá a figyelmet. Fogadd el magad és már nem is fogod cikinek érezni.
2009. febr. 2. 13:39
 12/38 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne szégyenlősködj: egy gyereknek elég ekkora (egyébként is a duplájára nőhet szoptatáshoz) - és, ha a párodnak is elég, akkor semmi gond. Mutasd meg nyugodtan neki, hiszen szeretné látni :-) Ne kínozd szegényt ezzel a viselkedéssel...
2009. febr. 2. 14:43
 13/38 anonim ***** válasza:
44%
UTÁLLOM ha úgy irják 13 éves korosztály.nem lehet odairni,hogy a 13 léves korosztály fele? [ legalábbb] annyi vagyok és ettől az enyém is nagyobb :Đ és nem vok kövér
2009. febr. 2. 16:32
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló: én írtam a 13 éves korosztályt, javítanék: lehet, h a te melled 18 éves szintű,de ahogy a kérdést lereagálod, és a helyesírásod még a 8 éves szintet sem üti meg! Átlagolva 13, semmi gond :)
2009. febr. 2. 17:23
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Először is egyetértek az előttem válaszolóval.

Másodszor semmi baj a kis mellekkel csak ne hordj push up melltartót azért hogy nagyobbnak látszon! Nem szeretem ezt a szót ahsználni de ciki. A melltartó arra van hogy megtartsa a mellét akinek kell. A kis mell ettől tud hamar megereszkedni. Szerintem nagyon szexi ha valaki nem vesz fel melltartót és ősszel vagy tavasszal a horgolt garbó alól elővillan a mellbimbó egy hűvösebb fuvallatra. Én legalábbis így hordom:D

2009. febr. 2. 18:46
 16/38 anonim ***** válasza:
91%
igaza van a a hátulról a 3.nak én 14 vagyok és azt gondoltam,hogy kicsik a melleim.de ezek után hűű nekem elég nagy.és ez a 13. éveses dolog,miért kell hasonlítgatni?
2009. febr. 2. 19:11
 17/38 anonim ***** válasza:
60%
Mert az a normális ha egy 13 évesnek iylen mellei vannak? Attól még hogy ti kivételesek vagytok és így is panaszkodtok minden miatt legalább ne nyilvánosság előtt tennétek hanem otthon.
2009. febr. 2. 19:31
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanekkora van,és megfordítom a 13-as korosztályt.31/N vagyok.A párom szereti,így,ahogy van.Az is tök jó,hogy tudok hason aludni,futás,sportolás közben sosem zavar,nem kell mindig melltartó,és alapvetően nem is állna jól a vékony alkatomhoz egy nagy mell.A férfiak gyakran megnéznek,azt már ők tudják,mit gondolnak,de nem telt el nap,hogy ne lett volna mellettem valaki 17,5éves korom óta.(Előtte még engem nem érdekeltek a pasik.)Akinek pedig nem tetszik,az ne nézzen meg,és vannak nagymellűbb lányok,keresgéljen köztük,ennyi...
2009. febr. 2. 21:38
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi baj ezekkel a mellekkel.

Olyannak kell szeretni, amilyennek az isten megteremtette.

Én például jobban el vagyok a kisebb feszes cicikkel, mint a szilikontól duzzadó, masszírozhatatlan kebelcsodákkal.

Aranyos cicik, nekem tetszenek.

2009. febr. 3. 13:15
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy picit izmositanek azokon a melleken...az enyem se nagyobb de egy icit mindha formasabb:)szerintem a fiuk nem a mell utan valasszak a baratnot...ezen lehet vitazni ...de te nem legy szegyelos...mit szoljon egy oan akinek 10szer akkora van???
2009. febr. 4. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!