11/38 anonim válasza:
Eddig azt hittem az enyém kicsi, de ezek után meg vagyok nyugodva. Egyébként meg ha a párodnak tetszik és meg van vele elégedve akkor jó és kész. Ha meg szégyenlősködsz miatta, azzal csak azt éred el, hogy jobban felhívod rá a figyelmet. Fogadd el magad és már nem is fogod cikinek érezni.
12/38 anonim válasza:
Szerintem ne szégyenlősködj: egy gyereknek elég ekkora (egyébként is a duplájára nőhet szoptatáshoz) - és, ha a párodnak is elég, akkor semmi gond. Mutasd meg nyugodtan neki, hiszen szeretné látni :-) Ne kínozd szegényt ezzel a viselkedéssel...
13/38 anonim válasza:
UTÁLLOM ha úgy irják 13 éves korosztály.nem lehet odairni,hogy a 13 léves korosztály fele? [ legalábbb] annyi vagyok és ettől az enyém is nagyobb :Đ és nem vok kövér
14/38 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: én írtam a 13 éves korosztályt, javítanék: lehet, h a te melled 18 éves szintű,de ahogy a kérdést lereagálod, és a helyesírásod még a 8 éves szintet sem üti meg! Átlagolva 13, semmi gond :)
15/38 anonim válasza:
Először is egyetértek az előttem válaszolóval.
Másodszor semmi baj a kis mellekkel csak ne hordj push up melltartót azért hogy nagyobbnak látszon! Nem szeretem ezt a szót ahsználni de ciki. A melltartó arra van hogy megtartsa a mellét akinek kell. A kis mell ettől tud hamar megereszkedni. Szerintem nagyon szexi ha valaki nem vesz fel melltartót és ősszel vagy tavasszal a horgolt garbó alól elővillan a mellbimbó egy hűvösebb fuvallatra. Én legalábbis így hordom:D
16/38 anonim válasza:
igaza van a a hátulról a 3.nak én 14 vagyok és azt gondoltam,hogy kicsik a melleim.de ezek után hűű nekem elég nagy.és ez a 13. éveses dolog,miért kell hasonlítgatni?
17/38 anonim válasza:
Mert az a normális ha egy 13 évesnek iylen mellei vannak? Attól még hogy ti kivételesek vagytok és így is panaszkodtok minden miatt legalább ne nyilvánosság előtt tennétek hanem otthon.
18/38 anonim válasza:
Nekem ugyanekkora van,és megfordítom a 13-as korosztályt.31/N vagyok.A párom szereti,így,ahogy van.Az is tök jó,hogy tudok hason aludni,futás,sportolás közben sosem zavar,nem kell mindig melltartó,és alapvetően nem is állna jól a vékony alkatomhoz egy nagy mell.A férfiak gyakran megnéznek,azt már ők tudják,mit gondolnak,de nem telt el nap,hogy ne lett volna mellettem valaki 17,5éves korom óta.(Előtte még engem nem érdekeltek a pasik.)Akinek pedig nem tetszik,az ne nézzen meg,és vannak nagymellűbb lányok,keresgéljen köztük,ennyi...
19/38 anonim válasza:
Nincs semmi baj ezekkel a mellekkel.
Olyannak kell szeretni, amilyennek az isten megteremtette.
Én például jobban el vagyok a kisebb feszes cicikkel, mint a szilikontól duzzadó, masszírozhatatlan kebelcsodákkal.
Aranyos cicik, nekem tetszenek.
20/38 anonim válasza:
szerintem egy picit izmositanek azokon a melleken...az enyem se nagyobb de egy icit mindha formasabb:)szerintem a fiuk nem a mell utan valasszak a baratnot...ezen lehet vitazni ...de te nem legy szegyelos...mit szoljon egy oan akinek 10szer akkora van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!