1/38 anonim válasza:
Sztem nagyon kicsik és semmi formájuk nincs.Mint egy 12 éves gyereknek.
2/38 A kérdező kommentje:
Nagyon kiábrándító tud lenni egy férfi számára?
2009. febr. 2. 11:52
3/38 anonim válasza:
uuuu, ugye ez nem te vagy??? az utcan fotozkodsz? amugy nagyon kicsik, olyan 13-15 eves korosztaly, ha valaki szeret, elfogadhatja, de semmi extra. Hany eves vagy?
4/38 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok,a képet a neten találtam,csak levágtam a csaj arcát.
2009. febr. 2. 11:55
6/38 anonim válasza:
Hát elég kicsik,de úgy tűnik feszesek.Nekem kifejezetten tetszenek a kis mellek,és egyáltalán nem kiábrándító.Minden férfinek más az ízlése.A nagy,formátlan melleket egyenesen visszataszítónak tartom.Inkább legyen egy ilyen kis helyes,mint egy óriás lógó mell.(34/f)
7/38 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval.Én is a kisebb kebleket kedvelem inkább.(27-ff)
8/38 A kérdező kommentje:
Azért ennek örülök.Sajnos nekem is hasonló alakom van,mint a csajnak,és emiatt nagyon elvagyok keseredve.Magas vagyok és vékony,ezzel semmi bajom nincs,sőt a combjaimra,és a popsimra büszke is vagyok,a derekam is elég vékony,csak hát a mellem:(Emiatt gátlásos is vagyok,és a melltartómat nem veszem le még a párom előtt sem szívesen.
2009. febr. 2. 12:25
9/38 anonim válasza:
Hát, nem túl nagyok, olyan 13 éves-szintűek, de inkább ilyen legyen, mint nagy lógó!
10/38 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy a párodnak tetszen, kézre essen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!