Szerintem szerencsés lehet az, akinek hasonló és egy kicsit nagyobb a melle! Ne akarjál nagyobb melleket(bár ezt sztem hiába mondanám) mert mint ahogy én kisebbet szeretnék, a kicsik meg nagyobbat, mindegy! Hidd el, sokkal több előnye van egy kis mellnek mint a nagynak, funkcióját, szülés után sem veszti el-ez az egyik jó oldala. Könnyebben választasz ruhát,(megtudod toldani ha akarod) De gondolj bele, nagy mellett nem lehet kicsinyíteni(ez a bajom)! Egy szó mint száz, az élet könnyebb vele. És szerintem sem szégyellni kéne, hanem büszkén hordani!
2009. febr. 4. 09:57
22/38 anonim válasza:
Semmi baj velük, imádnivalóak. A helyzet az, h a barátnőmnek is hasonlóak de én megveszek értük, ő meg állandóan pityereg miattuk pedig nincs semmi oka rá. A nők hajlamosak elhinni, h a férfiaknak csak a pamela andersonok tetszenek, pedig egy kis, peckes melltől a többségnek biztosan szűk lesz az alsónadrágja...
2009. febr. 4. 13:04
23/38 anonim válasza:
Úgy látom a többség szerint itt sem a méret a lényeg. Szerintem ennivalóak. Kicsi, de csini. És ez az ami számít! (36 ffi.) Én cicibolond vagyok, sokat láttam, ne aggódj, inkább örvendezz, ha a tied ilyen!
2009. febr. 4. 21:13
24/38 anonim válasza:
Még nem néztem meg a képet, de nézd: a párodnak tetsz úgy, ahogy vagy... :) Mellesleg nkm is a kisebb keblek tetszenek jobban... :) De ezt így nem is lehet általánosítani, mert nem a mellét nézem egy lányban először meg... És ha tetszik belül, akkor nem számít a mellbősége... :)
2009. febr. 5. 14:49
25/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Nagyon aranyosak vagytok,sikerült egy kicsit megnyugodnom,mondjuk büszke azért nem leszek rájuk :)
2009. febr. 5. 16:06
26/38 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszenek a kis mellek, mint a hatalmas(esetleg lógó) mellek.
És igazság szerint valóban huszadrangú szempont a mell párválasztás szempontjából... legalábbis nálam (is).
2009. febr. 6. 01:06
27/38 anonim válasza:
Nekem is ilyenek és ekkorák a melleim..először én is takargattam magam, de mikor összejöttem a párommal és leimádkozta rólam a felsőmet akkor egyszerűen meg volt őrülve a melleimért és én azt hittem h csak azért foglalkozik annyit a melleimmel, h ne szomorkodjak miattuk, de bebizonyította, h neki télleg teccenek és nem csak úgy mondja...szal sztem legyél büszke a melleidre és érezd magad jól a bőrödben!
2009. febr. 7. 16:51
28/38 anonim válasza:
A komoly férfiaknál, akik tényleg szeretik a lányt azoknál nem számít a mell méret... Ha valakinél számít, akkor mégse ő az igazi... Ezt a mell dolgot csak a nők feszegetik... Teljesen mind1, hogy kics közepes vagy nagy... a nőt szeretjük aki mögötte van!!! :) na amikor derékig ér akkor nem árt plasztikázni...
2009. febr. 7. 18:58
29/38 anonim válasza:
Fiúsan kicsik,de hátha nőnek még, olyan fejlődésben-lévőknek tűnnek!
Amúgy meg vigasztaljon,hogy a kismellű nők mindig sokkal vékonyabbnak tűnnek, mint a nagymellűek, függetlenül a derékbőségtől,csípőtől - nincs ami kidudorítsa a ruhájukat, így a "tömegük" valahogy kisebbnek hat!
2009. febr. 8. 08:48
30/38 anonim válasza:
Látom sokan vannak akik normálisan látják a helyzetet! De azok akik: "Fiúsan kicsik,de hátha nőnek még, olyan fejlődésben-lévőknek tűnnek! " kijelentéseket tesznek...
na erre nem mondok semmit csak az agyam füstölög!
Nekem volt már nagyon nagy mellű barátnőm és volt akinek ilyen cicijei voltak! Nekem kifejezetten jobban tetszenek az általad bemutatottak! De igazából ami lényeg az az aki mögötte van és az, hogy hogyan hordja őket! Ha büszkén viseled a nőiességedet akkor nem lesz ott semmi gond!
Aki meg ilyen marhaságokat vesz számításba, hogy mekkora azzal nem kell foglalkozni, mert valószínű nem ő lesz a te embered, már csak az IQ ja miatt sem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!