Lányoknak! Milyen magasak vagytok? Mellékesen a sulyotokat is odairhatjátok.
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 18:12
43/62 anonim válasza:
174cm, 58kg ja és 17éves vagyok:)
44/62 anonim válasza:
180/96. Esetleg 220/92? Kin az a barom aki ilyen kérdést tesz fel, és ki az a hülye aki erre tényleg megírja az adatait???!!!
45/62 anonim válasza:
162cm és 58kg.18 éves.Amúgy meg aki hülyeségeket tudd írni az inkább ne is írjon mert az csak 1 idióta.
46/62 anonim válasza:
169cm 61kg voltam szülés előtt, szülés után 71kg....kíváncsi leszek mennyi ment le :D 20/L
47/62 A kérdező kommentje:
Kedves 21:23 valaszolo. Ha nemtetszik a kerdes nem kell ra valaszolni. Ha engem ez erdekel ezt a kerdest teszem fel es nemsok kozod van hozza, es ha valami problemad van vele...tartsd meg magadnak.
A tobbieknek koszi a valaszt!!
2009. febr. 6. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!