Lányoknak! Milyen magasak vagytok? Mellékesen a sulyotokat is odairhatjátok.
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 18:12
23/62 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Mindez arra volt jo, hogy lássam, hogy általában a lányok milyen magasak. Mert én egy kicsit magasnak érzem magam. Lehet, hogy a sulyom miatt is, mert az se valami sok.
167 cm/43-45 között ingadozik a sulyom. 16 éves lány.
2009. jan. 31. 12:05
24/62 anonim válasza:
Szia! Én vagyok az a hozzászóló aki ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezik:D (167cm/45kg) és 15 vagyok. Szerintem a magasság(unk) pont ideális, egyáltalán nem számít ez túl magasnak, sőt ha még pár cm-vel magasabbak lennénk, szerintem az se lenne baj!:) Egyedül a súly... Na az kicsit necces. Bár ha valaki rámnéz, nem egy csont és bőr lányt lát, de a számok magukért beszélnek.. Csak sajnos én akármennyit eszek, nemtudok fölszedni pár kilót. Mindegy,végülis annyira nem zavar :D Szóva a lényeg: Szerintem pont jó a magasság :)
29/62 anonim válasza:
168/57 ami ideális lenne, de én nem vagyok magammal megelégedve. Szerintem nagyon sok függ a nő alkatától is, hogy mit örökölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!