Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, Ti mikor méritek a...

Kismamák, Ti mikor méritek a súlyotokat? Reggel vagy este? Melyik számít igazinak?

Figyelt kérdés
Ha este mérem magam rosszul vagyok a látványtól, de reggel meg vagy másfél kilóval kevesebbet mutat. Akkor most melyik a jó? Mert ha az estit nézem akkor 15 hetesen máris felszedtem 5 kilót. Az meg rengeteg. Nem?
2010. szept. 17. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
nem tudom én otthon nem mérem magam csak a védőnő mér le ha megyek. Te miért méregeted magad? Nagy hülyeség minden nap mérni magad....
2010. szept. 17. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Reggel mérd az számit, mert változó, hogy napközben mennyit eszel-iszol. Az 5 kg meg szerintem is kicsit sok. Persze kérdés, hogy mennyiről indultál, milyen testalkatod van.
2010. szept. 17. 19:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak kiváncsiságból mérem magam, mert érzem, hogy hízok, de nem minden nap mérem! Ma lehet azért mutatott többet, mert szinte csak levest ettem, sokat ittam, grépfuitot ettem, meg más gyümölcsöt. Amúgy keveset eszek, kenyeret minimálisat eszek, édességet nem nagyon, szóval nem értem.
2010. szept. 17. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem pénteken van a hétfordulóm, így minden péntek reggel ráállok a mérlegre + pocakot és csípőt mérek. Kikelek az ágyból, és megyek a mérleghez. Este nem az igazi eredményt mutatná szerintem, hiszen egyik nap többet, másik nap kevesebbet eszik-iszik az ember lánya.
2010. szept. 17. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
:-) nem gond lányok a második babával nem lesznek ezek már problémák:-) higyétek el Nekem:-)
2010. szept. 17. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont a másodikkal vannak súlygondok.... (első gyerektől kicsit sok maradt rajtam) :)
2010. szept. 18. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!