Miért kell ennyi igazinak látszó buta kérdést feltenni?
Szia! Hát ez tényleg ilyen tiniszerű színvonal. Egyszer a saját szememmel láttam egy TV-műsort, amiben a nőgyógyász azt mondta szó szerint: "a baba a mama hasában úgy viselkedik, mint egy kis parazita, elveszi, ami neki kell". Szerinted?!
Nekem is mondta már olyan nő, aki életében nem volt még terhes, hogy ez borzalmas állapot. Hát én most élem át először, és egyre csodálatosabb érzés, és nem az jut eszembe, hogy az elején mennyit hánytam és milyen rossz volt, stb., hanem arra, hogy fejlődik bennem egy új élet, és természetes, hogy ez az én szervezetemre is kihat, néha kellemetlenségekkel jár, de ez a rendje.
A kérdésedre visszatérve: sajnos jó esetben csak buta tinik nyilatkoznak így, azonban van, aki meg is marad ezen a szinten... :(
Kedves Kérdező!
Nem tehetek róla, hogy fóbiám van. Nem kitaláltam, ez van, undorodom az egésztől. Fogadd el, legyél toleráns, ennyire nem vagyunk egyformák. (nem kérdeztem, de válaszoltam ilyen kérdésre)
20/L
Ennél sokkal durvább kérdések is vannak, pl " együtt voltam először két pasival a medencében, de ugye nem lehetek terhes?..."
Na ehhez mit szólsz... sikítani tudnék, és itt szoktam kikapcsolnia gépet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!