A születési súlyotokat megháromszoroztátok 1 éves korára?
Kisfiam 4 kg-val született, most 9 hónapos, de már 100 %, hogy nem lesz 12kg 3 hónap múlva, hisz most 9,3 kg, és az utóbbi 2 hónapban csak 200 grammokat hízott! Már megtette az első lépéseit, tehát nem is fog megugrani a hízása, mivel nagyon sokat mozog. Még anyatejes (napi 600 ml minimum), és minden nap eszik 250 ml főzit, plussz gyümölcs és pép összesen 200 gr.
HOgy sikerült elérni valakinek a 3-szoros súlyt? Akinek nem sikerült, ott a doki véleményezte a lemaradást?
Az én kisfiam hónap elején lesz 9 hónapos, de már triplázott.
Azt nem tudom, hogy sikerült elérni. Idáig evett szépen, mostanában nem sokat, mert küzd a fogaival, de ha pl nem eszi meg a gyümi adagot, vagy főzelék adagot, akkor adok neki tápszert, mert ha nem nem szól, hogy éhes, viszont éjjel kel fel enni. Lehet, hogy az éjjeli evéstől hízik, vagy nem is tudom.
A kislányom most egy éves. 3900 grammal született, és most 9390 gramm, pedig nem vékony baba.
Szerintem hülyeség ez a háromszorozás.
Mióta mászik, és főleg mióta jár, alig hízik.
Az elmúlt három hónapban még fél kilót sem hízott!
Az enyém duplázott félévesen, de triplázni ő sem fog.
3000g volt születésekor, majd 6550g 6 hónaposan-
Most 9 hónapos és 7700g, a 9 kg-t nem fogja elérni. Én drukkolok, hogy 8,5 kg legyen egy évesen.
A lányom 4180 g-mal született. 7,5 hónaposan duplázott, egy évesen 10,5 kg volt, most 21 hónapos és nincs egészen 12 kg, szóval még messze vegyunk a triplázástól, így közel két évesen is. A doki azt mondta a 18 hós oltáson, hogy tökéletes a súlya, ne aggódjak, amíg vidám, mozgékony, tanulékony stb. addig semmi baja.
Ne aggódj ezen, a nagy súllyal született babák, amúgy sem híznak olyan tempóban, mint kisebb súllyal született társaik.
Szia!
Igen
3 hónapos korára megkétszerezte,utána már lassabban hízott,inkább hosszra nőtt.
3150 gramm volt,amikor megszületett és 9700 gramm 1 évesen.
Most 15 hónapos,1 éves kora óta nőtt 5 centit,és már csak 9500 gramm,mert átestünk pár hasmenéssel járó betegségen,pedig szinte egész nap eszik
(11,5 hónapos koráig kapott anyatejet,de kapott alvásgondok miatt tejpépet is,az megdobja a súlyt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!