Az AFP-hez a beutalón Nektek feltüntették a súlyotokat?
nem volt rajta a súlyom. sehol nincs feltüntetve, csak a kis könyvben.
Minek kell az AFp-hez a súly???
Szia!
A beutalón nekem sem volt rajta, amikor a vérvételre mentem akkor kellett bediktálni. Nekem így is volt logikus, mivel 1 héttel előtte kaptam a beutalót, és pontos súlyt kell mondani. Nyugi, biztos meg fogják kérdezni.
Nem az a fontos, hogy a beutaló kézhezvételekor hány kg. vagy, hanem az, hogy a vérvétel napján mennyi a súlyod.
Tehát aznap, amikor a vérvételre kell menned reggel feltétlenül mérd meg a súlyodat, mert azt fogják ráírni az afp lapra.
És valóban kell a pontos értékeléshez
Annyit tudok, hogy a súly nem mindegy, mert arányt számolnak vele. Pontosan már nem emlékszem hogyan. Ez a harmadik terhességem, az első kettőnél mikor kaptam a beutalót (itt nálunk csak pár nappal hamarabb adják ki), felhívták külön a figyelmem, hogy ez fontos és emiatt mindenképp le kell mérnie a védőnőnek.
Most más a beutaló formanyomtatványa és nem kérdezik rajta a súlyt. Ezért nem értem. Mert most akkor fontos a súly vagy sem? Vagy már ennyire nem érdekel senkit az AFP eredménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!