Fuj, annyira undorítóak ezek a műfejű, ostoba libák! Csak nekem csípik a szememet?
Akik csücsörítenek, a legújabb, legtrendibb, és legdrágább telefonnal fényképezik magukat a fürdőszoba tükrében (a háttérben meg ott a budi...).
Nem hiszem el, hogy már nincs olyan lány, akinek életkorát a 14-17 év közötti intervallum fedi le, aki ne lenne ennyire dilettáns műnő.
Arcszerkezetük struktúrája meg leginkább az aszalt szilváéhoz hasonló ezekkel a hihetetlenül előnytelen mimikával, amit produkálnak.
Fel nem foghatom, hogy miért ezekkel a tucatdolgokkal akarják beexponálni magukat a köztudatba.
Mellette természetesen az ilyenek, és ehhez hasonlók trágárul beszélnek, a cigi lóg a kezükből, és még buták is.
Téged nem zavarnak az ilyenek?
ma 14:28
Legalább lenézed az embereket? Ha nem, akkor te kivétel vagy. Akkor ez rád nem vall, ami a kérdésben szerepel.
Bennem pont múltkor fogalmazódott meg ez a kérdés. Néztem az egyik közösségi portálon ( nevezzük nevén : facebook) az ismerőseimet, és az első oldal, nem túlzok csak olyanokkal volt teli, akik a tükörben, pucsítva pózolós képpel rendelkeztek...és nem csak a lányok!
Sajnos nálunk is a gimiben a lányok 70% ilyen. Műszempilla, mindentkivillantó nadrág, magassarkú, agyonszolizott bőr..és akkor megkérdezem magamtól, mit keresek én itt? Én idén ballagok, tehát 19 vagyok, és szeptemberben amikor megláttam az új kilencedikeseket majdnem az állam a padlón koppant...műszempilla, agyonszolizott bőr, magassarkú...most lehet "öreg " vagyok, de én az ő korukban még magassarkút se mertem fölvenni..és szinte a összes 14-18 éves ilyen. Nem mondom, én is sminkelem magam, de ízlésesen, sose volt műszempillám, műkörmöm egyszer, de utána megfogadtam, hogy soha többet ezt a szart, szoliban se voltam még soha és nem is szándékszom :) és a legjobb, ez az összes kislány azt gondolja, hogy micsoda egyéniség, micsoda stílust képvisel, közben meg mind egyformák, csak a nagy csücsörítős szilva fejüktől nem veszik észre, hogy ugyanabba a nagy birkacsapatba tartoznak ;) ( az meg külön öröm volt nekem egyszer, hogy egy bárban az egyik csücsörítős szilvafejű ismerős kiszemelt pasija a lány szeme láttára odajött hozzám, és mondta, hogy jó a stílusom ;) a csajt meg megette a méreg :D )
Viszont a másik baj, hogy a "pasik" körében is elterjedt ez...benyalt haj, napszemüveg, fülbevaló a fülben, cigi a kézben, nyitott ing, és telóval a tükörben pózolás....
17:07
Hááát, igen, érdekes kérdés.
Ha sminkel, odafigyel magára, divatos cuccai vannak, az marhára nem zavar, még akkor sem, ha pénzes a család. Ha felsőbbrendűnek gondolja magát, ha kérkedik (akár a pénzével, akár a "szépségével"), ha ostoba, az tud igazán kiakasztani, főleg, ha még trágár is.
A cigi viszont engem nagyon zavar, nem hiszem el, hogy ezeknek a gyerekeknek tényleg akkora szükségük van a feszültség levezetésének efféle módjára, még egy tisztességes szerelmi csalódáson sincsenek túl.
Nem hiszem, hogy minden 2. kis csaj (itt figyelembe vehetjük a fiúkat is) olyan szintű lelki problémákkal, gondokkal küszködik, amiket csak a nikotin megfelelő mennyiségű bevitelével tud szimbiózisba hozni.
Főleg ha ott van a kezükben, akkor ők lesznek rögtön a "nagykislányok", meg a "nagykisfiúk", és szinte vágni lehet a levegőben a fölényességet, még akkor is, ha fele annyi idősek, mint én.
17:27
Ugyan, "pasik"? A hideg is kiráz ezektől. Nem kenyerem az önismétlés, de mégis szóvá teszem újfent, hogy nem irigykedem, nem érdekel, hogy mennyi pénzük van, de amikor azokban a csilli-villi Ed Hardy cuccokban mászkálnak, teljesen kommersz cuccokban, és még a hátsójuk is kilód a nadrágból... Hát elhányom magam.
Marha egyedinek, egyéniségnek képzelik magukat.
és tudod, mi a "legviccesebb"? hogy ezek az értelmiségek még beszólógatnak, hogy " te h*lye r*banc, sokkal jobb vagyok nálad, sose leszel olyan mint én, csicska p*csa", stb. közben meg a fele sem tanul, kibukik az elitgimiből (ahova apuci elintézte a felvételt), meg csodálkoznak, ha a pasik h*lyére veszik meg kihasználják őket.
17:07 voltam.
14.28-as, szerintem nem rád gondoltak itt az emberek, hanem azokra a 12-16 éves kislányokra, akik kiírják ide eredeti, abszolút nem sablonos kérdésüket ("Szerintetek széééép waoook???" "Naon kövér waoook???") aztán bemásolnak egy mobillal, tükörben készített képet vagy a fejükről, ahol drámakirálynői sminkben, alulról pislognak föl a kamerába, és közben csücsörgetnek, vagy a fejük nélkül a majdnem pucér testükről, különböző szögekből, hogy kétség ne maradjon.
A kérdésre a válaszom, hogy egyáltalán nem foglalkozom az ilyenekkel, undorítóak, az igaz, és enyhe megvetéssel gondolok rájuk, de nem hagyom, hogy ilyen dolgok kössék le az agyam... a nagyja úgyis kinövi, és maga is szégyellni fogja később, aki meg nem, az így pont jól érzi magát, és nem is érti, mi a baja másoknak:)))
Kivakolt plázacica vagyok!
Engem is mindig fikáznak, hogy "mi a p csának van élénk pinkre festve a szám?", meg satöbbi, "miért van festett szempillám?" meg ilyenek. Pont, hogy toronymagasról lesz rom a véleményüket, mert mindegyik "férfiutánzat", akik a munkahelyemen ezt csinálják: zsíroshajú, melegítőnacis és izzadságszagú igénytelen idióták; vagy pedig szőke melíros, piperkőc, kirittyentett b zigyerekek, akik azt hiszik, sokkal különbet sz rnak nálam és a baráti társaságomnál. A neonpink színű műkörmöm, ami néha-néha, kéthetente fentvan, azt is fikázzák, hogy "saskörmű", "r bancnak állt", de letojom. Én szeretek trendi és cukcsi lenni, nekem ez a kis pinkrózsaszín cicababa-világom. Nincs túl nagy mellem, kb. akkora, mint egy nagyobb alma, de ha cs cskidobós póló van rajtam, azt is fikázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!