Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fuj, annyira undorítóak ezek...

Fuj, annyira undorítóak ezek a műfejű, ostoba libák! Csak nekem csípik a szememet?

Figyelt kérdés

Akik csücsörítenek, a legújabb, legtrendibb, és legdrágább telefonnal fényképezik magukat a fürdőszoba tükrében (a háttérben meg ott a budi...).

Nem hiszem el, hogy már nincs olyan lány, akinek életkorát a 14-17 év közötti intervallum fedi le, aki ne lenne ennyire dilettáns műnő.

Arcszerkezetük struktúrája meg leginkább az aszalt szilváéhoz hasonló ezekkel a hihetetlenül előnytelen mimikával, amit produkálnak.

Fel nem foghatom, hogy miért ezekkel a tucatdolgokkal akarják beexponálni magukat a köztudatba.

Mellette természetesen az ilyenek, és ehhez hasonlók trágárul beszélnek, a cigi lóg a kezükből, és még buták is.

Téged nem zavarnak az ilyenek?

2010. dec. 30. 23:49
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem zavarnak. A legjobban az zavar bennük, hogy felsőbbrendűnek képzelik magukat, merthogy ők a nagy valakik, és kb majdnem mindenkit lenéznek, akik nem olyanok, mint ők. Ismerem őket, az osztályunkba is elég sokan vannak ilyenek, na meg a suliról nem is beszélve...

Nem is értem hol , és mikor terjedt el ez a "divat".

Van olyan aki egyedi, és természetes tud maradni ilyen közegben?!?

2010. dec. 30. 23:56
 2/39 anonim ***** válasza:
89%

Nem, mert életük során a maguk kárán jönnek rá, hogy mindez, amit csinálnak k..va felesleges és még taszítja is a legtöbb pasit...

30 / nő

2010. dec. 30. 23:57
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Jelentem, 14-19 között vagyok, és nem műliba.

Szerintem egyébként ez egy érdekes jelenség. Hogy miért jöttek létre ezek az életformák? Miért ők a "menők"? És a régi korokban voltak hozzájuk hasonlóan viselkedő élőlények? És még felvet néhány kérdést.

2010. dec. 31. 00:00
 4/39 A kérdező kommentje:

Jaja, felsőbbrendűnek képzelik magukat, mert azt hiszik, hogyha ők a suli királynői, akkor lesznek valakik.

De én már lehányom a monitort, ha még egyszer meglátok egy ilyet.

Lekezelőek, és önteltek, csak kérdem én, mégis mire büszkék? A telefonjukra, amit apu megvett nekik, mert apu tehetős? A sminkjükre? Arra, hogy minden szabad idejüket egy plázában töltik, és arra, hogy valójában teljesen életképtelenek?

Abszolút nem egyediek, bemegyek a fővárosba, és ha nem jön velem szembe 25 teljesen ugyanolyan kis csaj, akkor 1 sem!

2010. dec. 31. 00:04
 5/39 A kérdező kommentje:

Persze, vannak kivételek, csak az a baj, hogy egyre kevesebb.

De azokat meg kell ám becsülni.

2010. dec. 31. 00:05
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is elég sokszor szembesülök ezzel, ha sulin kívűl vagyok akárhol meglátok ilyeneket és sugárzik belőlük az " értelem". :S

Nem értem miért lettek ilyenek a mai fiatalok. Persze nem vagyok öreg, én is még csak 18 vagyok. De én legalább büszkén állíthatom magamról , hogy nem kaptam el a csücsőrítős kór-t.:D Legalább nem vagyunk tucatok;).

2010. dec. 31. 00:08
 7/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És még az tud nagyon bosszantó lenni, hogy ha beléjük kötök, akkor jön a szokásos szöveg: "Biztos irigy vagy." Már mire lennék én irigy? A rusnya pofájára, vagy a mínusz hármas IQ-jára?

2010. dec. 31. 00:11
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit bírok? Hogy agyon vannak szolizva, meg póthaj, műszempilla. Szóval minden ami természetellenes...

Arra miért legyek irigy, hogy 25 évesen ráncosabb leszek a normálistól a sok szoli miatt? :) Vagy arra miért legyek irigy , hogy a sok sminktől néz ki valahogy anélkül meg egy borzadály? Szóval nem értem ezeket. Még személyiségük sincs egyáltalán.

2010. dec. 31. 00:22
 9/39 anonim ***** válasza:
73%
Get a life. ;)
2010. dec. 31. 00:24
 10/39 anonim ***** válasza:
95%
Rosszul vagyok ezektől a genetikai selejtektől, de sajnos nagyon gyorsan szaporodnak.
2010. dec. 31. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!