Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Folyamatosan a szememet nézi...

Folyamatosan a szememet nézi mindenki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hát nem tudom hogy mit mondjak, hogy azok a szerencsések közé tartozok vagy szerencsétlenek közé akiknek felemás színű a szemük. A szemeim színe fele más barna és kék. Engem egy picit zavar és nem tudom mit lehetne vele tenni, minden nap a metrón illetve minden közlekedési eszközön megnéznek, és folyamatosan a szememet nézik, ez egy kicsit zavaró számomra. Mit tegyek?
2010. ápr. 3. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:

szia!

ha az egyik szemedre színes kontaktlencsés használnál?

2010. ápr. 3. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:

hát persze, hogy megnézik nem látni ilyet túl sokszor

napszemcsi utcára és ne érdekeljen, hogy megnézik a szemed

2010. ápr. 3. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne zavarjon, ez különleges dolog:) amúgy meg én jobban szeretném ha a szememet néznék és nem a mellemet.. :S
2010. ápr. 3. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is felemás a szemem, barna és zöld, de a zöld gyakran egészen kék lesz. Én megszoktam, néha megjegyzik, de van aki észre sem veszi. Szerintem jó kicsit másnak lenni. Ha zavar próbáld ki, hogy színes kontaktlencsét teszel az egyik szemedbe. Vagy az utcára hordj napszemüveget és akkor nem is olyan feltűnő.

Amúgy bocs hogy megkérdezem, de neked a kék szemed nem érzékenyebb a fényre?

2010. ápr. 3. 18:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Az utolsó hozzáoszlónak(18:10) a kérdésére a válaszom:

Nem teljesen jók a szemeim, voltam orvosnál is (persze ő is nagyon ledöbbent) és semmi bajuk csak a színűkkel van egy kis gondom...

2010. ápr. 3. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:
A 18:10-es vagyok. Nekem is jók a szemeim, de megfigyeltem, hogy a zöld/kék érzékenyebb a fényre, voltam orvosnál, de állítólag előfordul. Nekem kicsit fura. Csak senkit sem ismerek, akinek felemás szeme lenne.
2010. ápr. 3. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
hát akkor mondjuk ne vegyél fel cipőt és fesd ki különböző színűre a lábkörmeidet. én megcsináltam és mindenki a lábam nézte a metrón. xD
2010. ápr. 3. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is felemásak a szemeim.Zöld a jobb kék a bal.Néha engem is néznek mert eléggé elütnek egymástól,de engem nem zavar.Csak azért néznek mert különleges.De ha mindenképp el akarod rejteni napszemcsi,vagy színes lencse.
2010. ápr. 3. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!