Fuj, annyira undorítóak ezek a műfejű, ostoba libák! Csak nekem csípik a szememet?
Akik csücsörítenek, a legújabb, legtrendibb, és legdrágább telefonnal fényképezik magukat a fürdőszoba tükrében (a háttérben meg ott a budi...).
Nem hiszem el, hogy már nincs olyan lány, akinek életkorát a 14-17 év közötti intervallum fedi le, aki ne lenne ennyire dilettáns műnő.
Arcszerkezetük struktúrája meg leginkább az aszalt szilváéhoz hasonló ezekkel a hihetetlenül előnytelen mimikával, amit produkálnak.
Fel nem foghatom, hogy miért ezekkel a tucatdolgokkal akarják beexponálni magukat a köztudatba.
Mellette természetesen az ilyenek, és ehhez hasonlók trágárul beszélnek, a cigi lóg a kezükből, és még buták is.
Téged nem zavarnak az ilyenek?
Tudod mi a legviccesebb?:)
Nem tudom, kedves kérdező, te hány éves vagy, én speciel 22, és ezek a buta műfejű libák már az én akkori gimis osztályomban is szép számmal leledzettek (a lányok 70%-a volt ilyen konkrétan, csak akkor még nem találták fel a hajvasalót, a tükörben fotózkodást és a csücsörítést, de ugyanilyen buták, felsőbbrendűség-képzetesek, szolisak, festett szőkék/feketék, műkörmösek, ízléstelen plázaruhásak stb. voltak).
És hogy mostanra mi lett belőlük? 2-3 "modellnek állt", falusi, városi szépségversenyeken próbálkoznak minden évben, meg ilyen diszkószépe szintű dolgokon - egyiknek sem jön össze semmi, a szülők tartják el őket. A maradék 10 elment ilyen kodolányi meg dunaújvárosi főiskola szintű dolgokra, szereztek egy diplomát nagy nehezen 4 év alatt, most van, aki munkanélküli, de van, aki pénztáros, na meg persze plázabolti eladó, sőt van még recepciós, műkörmös és titkárnőcske is. Fényes jövő ugye?
Hát amikor én meglátom ezeket a mai libákat, csak ezekre a fejleményekre gondolok, és nevetek magamban, hogy soha nem lesz belőlük semmi ilyen hozzáállással:)
Fényes jövő, karrier. Hogyne.
De apuci kifizeti a tandíjat, és úgy lesz ám diplomája, hogy az ég világon semmihez sem ért!
És tudod mit bírok még? Azt a fajta hozzáállást, hogy "Biztos azért szólod le, mert te ronda vagy, és ezzel kompenzálod a csúnyaságodat, hogy másokat szólsz le."
Miért, ezek szépek?
Én nem azért tartom undorítónak ezeket, mert egy igénytelen, lófogú, zsíros hajú kretén vagyok, hanem azért, mert van egy bizonyos szépérzékem, ami ilyenkor összeborzolódik, ha ilyet látok.
De nyalni kell ám a kis feneküket.
Végül is igazad van, miért foglalkozom én ezzel?
Csak azért, mert már szúrja a szemem. Kiröhöghetném, és szó nélkül tovább állhatnék, ha nem okoznának éjjel rémálmokat, amikből sírva kelek fel.
Én mindkettőtöket :D
Egyébként legtöbb esetben én meg tudom állni, hogy foglalkozzak velük, de azért néha elegem lesz már az ilyen emberekből, amiket leírtál - főleg ha sok ilyen szép vagyok? kérdést látok, amihez belinkel egy háttérben klotyós (na meg műanyag öntözőkannás) képet, aztán még én vagyok a féltékeny, ha vele ellentétben van eszem, szépérzékem, meg ízlésem. Siralmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!