Fuj, annyira undorítóak ezek a műfejű, ostoba libák! Csak nekem csípik a szememet?
Akik csücsörítenek, a legújabb, legtrendibb, és legdrágább telefonnal fényképezik magukat a fürdőszoba tükrében (a háttérben meg ott a budi...).
Nem hiszem el, hogy már nincs olyan lány, akinek életkorát a 14-17 év közötti intervallum fedi le, aki ne lenne ennyire dilettáns műnő.
Arcszerkezetük struktúrája meg leginkább az aszalt szilváéhoz hasonló ezekkel a hihetetlenül előnytelen mimikával, amit produkálnak.
Fel nem foghatom, hogy miért ezekkel a tucatdolgokkal akarják beexponálni magukat a köztudatba.
Mellette természetesen az ilyenek, és ehhez hasonlók trágárul beszélnek, a cigi lóg a kezükből, és még buták is.
Téged nem zavarnak az ilyenek?
Én is kifejezetten rühellem ezeket a kis libákat, hányok tőlük, főleg, ha megkérdezik, "Szerintetek szép vagyok?" és ha megmondom a frankót, még én vagyok leszólva, hogy "persze, te meg biztos egy bányarém vagy, azért mondod"... De ezt már írta is valaki...
7:29 Miért gondolod, hogy a kérdező tudat alatt is irigy? Nekem a hajam kihullik a műnőktől, de tudom, hogy nem vagyok irigy rájuk, mert TUDOM, hogy én smink nélkül is szebb vagyok (mondták is), TUDOM, hogy nem költök 10 ezreket egy farmerra, mégis jobban öltözködöm, mint ők (mondták is), TUDOM, hogy nincs igényem faszbukos-tapitelefonra, jó nekem a 6 éves Samsung X-480-as, amint konkrétan nincs SEMMI! Nincs szükségem sok pénzre, mert a kevésből is szebb és jobb minőségű göncöket veszek, mint ők apuci pénzéből. Nem festem a hajamat, mert TUDOM, hogy jobban áll a természetes szőke (mondták is).
Szóval, nem vagyok irigy a műlibákra, viszont vigasztal a tudat, hogy ha "kirepülnek" elvéreznek az első sarkon, és annyival kevesebb hulladék lesz a világban :D
07:29, persze, valamennyire egyet értek veled, végül is tök fölöslegesen osztom itt az észt, de kérlek ne mondd azt nekem, hogy irigy vagyok. Mit irigyelnék? Irigyelhetném a pénzüket, csak tudod, ha nagyon akarnék tapitelót, én is meg tudnám venni magamnak, ha nagyon akarnék műkörmöket, én is el tudnám intézni, ennek az ég világon semmi köze nincs az anyagiakhoz. Én szerinted csóró vagyok?
Másrészt meg, nem, nem fogom kinőni, mivel ebből már kicsit kicsúsztam.
Örülök, hogy téged teljesen hidegen hagy.
Pedig sajna pont ezek érvényesülnek az életben, higyjétek el.
Ezeket előbb felveszik olyan helyekre, ahol a külsőségek számítanak, még irodai munkát is előbb kapnak, kevesebb végzettséggel is, mint egy kevésbé mű-liba, sokkal értelmesebb nőtársuk.És a karrierépítésben is szerencsésebbek, mert a főnököknek ( férfi )imponál a hülye p..csa cicababa stílus, kivétel a női vezetőknél, mert náluk meg pont az ilyenek kerülnek perifériára, a női féltékenység miatt, ilyen szitukban nem tudom sajnálni őket.
30 / N
Üdv!Nekem is volt ilyen "korszakom"hogy a tükör előtt fényképeztem magamat,de nem voltam olyan anyiagias,mint a többi.soha nem voltam még Myvip-en sem ilyen Egos klubbokban,de néha kérdeztem magamban:Úristen,és nekik erre telik?Néha én is megnézem az embereket érintőképernyőstelefonjukkal,de be kell látnom,hogy a mostani telefonomom(Sony Ericsson W610i)ra tudtam vigyázni 3 évig,és még marad is.De még most is látok ismerőseim körében(facebook-on is vannak plázacicák)hogy 18-19 évesen is tükör előtt csücsörítenek és "tapizós"telefonjukkal fényképezkednek!?Hát kissé csalódtam,de örülök hogy én nem vagyok ebben a kategóriában.Bár bevallom,ha irigy vagyok,ha nem én is elgondolkozok rajta,hogy ezek 30 évesen is így állnak a tükör elé?Dícsértetik magukat és a plázacicás szövegeikkel úgyanúgy nyomják magukat közösségi oldalakon?
18/L voltam,én így látom a dolgokat(nemcsak neten,de ez példa volt)
Sajnos ezek ha most csak a külsőségek számítanak nekik, meg az anyagiak később vagy megjavulnak vagy még rosszabbak lesznek.
Valaki írta, hogy biztos azért foglalkozunk velük ennyit, mert irigyek vagyunk? Mire legyünk irigyek? Figyelj, ha akarnék akkor simán én is megtudnám azt csinálni, hogy elmegyek szoliba , pics@s cuccokat veszek amik jó drágák, póthaj, műszempilla stb... és fotózgathanám magam a tükör előtt közbe meg csücsörítenék az érintőképernyős telefonnal... CSak egyszerűen erre nekem nincs igényem! Van tartásom. Nem is értem ez mire jó.
Másrészt meg nem fogok azért úgy öltözködni, mint egy utcalány, hogy megszóljanak a pasik . Nekem 'olyan' pasikra nincs szükségem. Én a normálisakat szeretem.
14:28
A kérdés nem igazán rád, és a hasonló társaidra irányult, az, hogy valakinek szilikon melle van, az egy dolog, nem izgat. Te nem vagy rászorulva mások segítségére, és magadnak intézel el mindent. Az írásod alapján már nem vagy 15, és egyfajta intelligencia megmutatkozik a szavaidból.
De amikor valaki csak olyat ír, hogy "Ne nézz engem ribineehk, mert nem ismersz, szal b+ -.-" az pont kivetíti felénk, olvasók felé az iszonyatos mértékű agykapacitását, főleg, amilyen szépen műveli csodás anyanyelvünket, és ismeri minden fortélyát.
Remélem az irónia érződik.
Én a kislányokra gondoltam, akik 14 évesen elindulnak az a bizonyos "elk*rvulás" meredek lejtőjén, és már 18 éves korukra teljesen "kiégnek" emiatt.
Természetesen most ez a divat.
Nem akarok hozzád hasonlóakat megbántani, mert nem feléd irányul a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!