Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyikünk a szebb? (:

Szerintetek melyikünk a szebb? (:

Figyelt kérdés

Fogadás..szóval tétje van ki nyer:DD

1.Szimi

[link]

[link]

2. Zsófi

[link]

[link]

Előre is köszöönjük a válaszokat(:

2010. dec. 30. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:

MEGMONDOM MI ITT A PROBLÉMA.

AZ, HOGY IGAZÁBÓL EZEK A LÁNYOK 2 DOLGOT GONDOLHATNAK MAGUKRÓL. VAGY AZT, HOGY ŐK NAGYON SZÉPEK, VAGY AZT, HOGY EGYÁLTALÁN NEM SZÉPEK, DE PROBÁLJÁK MEGGYŐZNI MAGUKAT, HOGY IGENIS AZOK.( ttapasztalatból tudom)

ÉS NEM AKAROM ŐKET EGYÁLTALÁN BÁNTANI, MERT ALAPJÁBA VÉVE SZÉP, KEDVES LÁNYOK, DE SAJNOS A MOSTANi "PÁWA" DIVAT ŐKET IS BESZIPPANTOTTA AMI SZŐRNYŰ. AZT KÉNE, HOGY MEGÉRTSE MINDEN EGYES "PÁWA" ILLETVE TUDJÁTOK AZ ILYEN TIPUSÚ EMBEREK, HOGY NEM ATTÓL LESZ VALAKI TÖBB, HOGY MILYEN KIVÜLRŐL,VAGY ,HOGY MENNYIRE NÉPSZERŰ,VAGY MILYEN KÉPEI VANNAK,amin összevissza pózol, HANEM ,HOGY MILYEN BELÜL, MILYEN EMBER.

SEMMIT NEM ÉRSZ A CSINOS KIS MÁZZAL MEG a külsőséges dolgokkal. És az a szomorú, hogy ezeket hiába mondom, mert most ugyis lefujjozna vagy nem értene meg, csak sajnos nagyon rossz tapasztalatból mondom. Énis hasonló voltam de tényleg, (najo azértnem ennyire) és most hálát adok, hogy már rájöttem, hogy mi is az igazán fontos meg as zép az életbe. Nem akarok én senkinek rosszat, de ez egy tény....

2011. nov. 28. 17:39
 82/86 anonim válasza:
Zsófi természetesebb, és barátságosabb az arca.
2012. jan. 5. 06:46
 83/86 anonim ***** válasza:
Ehh. Nincs 3,opció...ezért a 2.Az elsőnek olyan a feje,mint a 86éves öreganyámnak.
2012. jan. 8. 19:15
 84/86 anonim válasza:
A 2.lány szebb
2012. márc. 19. 09:37
 85/86 anonim válasza:
zsófi, bár elég r-ibancosnak tűnik, de még midnig természetesebb mint a homlokráncolós csajsz
2012. márc. 28. 17:19
 86/86 anonim válasza:
Zsófi
2012. jún. 24. 13:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!