Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyikünk a szebb? (:

Szerintetek melyikünk a szebb? (:

Figyelt kérdés

Fogadás..szóval tétje van ki nyer:DD

1.Szimi

[link]

[link]

2. Zsófi

[link]

[link]

Előre is köszöönjük a válaszokat(:

2010. dec. 30. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
100%

Zsófi!

Főleg a fényképező gépes képen.

Szimin ha fele annyi vagy még kevesebb lenne a krém, szolárium és stb. akkor az sokat dobna rajta.

Attól még Zsófi tetszene inkább.

24/F

2010. dec. 31. 17:28
 62/86 anonim ***** válasza:
100%

Melyikünk a szebb? mi ez vmi csajháború?

Egyértelmű hogy Zsófi a szebb vagyis inkább Ő a szép!

Szimi már most nagyon elrontotta magát, pár év múlva egy fonnyadt aszaltszilvához fog hasonlitani...

2010. dec. 31. 17:57
 63/86 anonim ***** válasza:
93%
A 17:28-as vagyok. Kicsit off, de ha Szimi felszedne pár kilót magára az szintén sokat javítana rajta. Biztosan szép nő válhatna belőle, ha nem lenne onnyira túlságosan vékony és elhagyná a kozmetikumait meg a szoláriumot. Amúgy is sok feleslegesen kidobott pénzt megspórolhatna vele, ha ez számít. Kérlek majd mutasd meg neki ezt az üzenetet.
2010. dec. 31. 21:01
 64/86 anonim ***** válasza:
18%
Bazz szimi semmit ne szedjen fel, így gyönyörű és így az esetem, miért kell mindenkit elkövétíteni
2011. jan. 1. 05:31
 65/86 anonim ***** válasza:
100%

Mert a lány 16, és egy fotó meg eleve kövérít. Szóval valószínűleg a valóságban még vékonyabb. (Nem véletlenűl olyan gebék a fotómodellek.) S mert ha megnézed az ezzel kapcsolatos kérdéseket, akkor a plussz népszerübb.

Viszont a még fejlődésben van a legfőbb indokom. A testzsír százalékot minimumon tartani elég egészségtelen dolog. Szerintem +2-3 kiló nyugodtan elférne rajta. Lehet, több is. S talán még nőiesebb lenne tőle.

2011. jan. 1. 11:27
 66/86 anonim ***** válasza:
22%
elférni elférne rajta, csak éppen felesleges, mert szerintemis jó az alakja. feszes és formás. valszeg azért nézitek vékonynak mert azon a képen kihúzta magát. sztem se hízz, ne eröltessétek már mindenkire rá ezt a kövérítés dolgot, hiába erölködtök nem a kövér nők lesznek a nyerők, hiába megy a sok próbálkozás mostanában afelé h a kövérebb nők jobbak meg szebbek....ez sose lesz így, törődjetek bele
2011. jan. 1. 13:35
 67/86 anonim ***** válasza:
100%

OMG akin ehhez a gebéhez képest még 2-3 kiló van az nem kövér, hanem normális női alkatú! Akkor lenne duci, ha 10 kiló lenne rajta pluszba...

Amúgy meg senki nem kampányol a kövéreknek, de ez a liba egy csontváz, bakker, nézzétek már meg, hogy kiáll a bordája és a medencecsontja is, a vállát meg körbeéri az ember hüvelyk és mutatóujja, olyan a keze, mint valami aszott zombié.

+ 2-3 kilóval nőies, normál alakja lenne.

2011. jan. 1. 14:25
 68/86 anonim ***** válasza:
100%

nálam nem kérdés, mivel barna párti vagyok: ZSÓFI!

csak kár hogy nem látom pontosan a szemed, de nagyon szép lány vagy kedves Zsófia :)

23f

2011. jan. 1. 14:49
 69/86 anonim ***** válasza:
állj teis ilyen pózba, nyújtsd ki így magadat és meglátod vagy 5 kilóval kevesebbnek fogsz látszódni
2011. jan. 1. 16:34
 70/86 Janka&Janka ***** válasza:
100%
Sztem a Zsófi. Szimi lécci ne haragudj de te úgy nézel ki mint egy műnő
2011. jan. 1. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!