Szerintetek melyikünk a szebb? (:
Fogadás..szóval tétje van ki nyer:DD
1.Szimi
2. Zsófi
Előre is köszöönjük a válaszokat(:
Tudod általában a beképzelt embereket nem szeretik. És nem ok nélkül. Én sem szeretem. Lehetnék magamra is beképzelt, vagy öntelt, hiú de nem leszek az. Mindenki egyszer fiatal? -És egyszer is cseszi el az életét, és később pedig megbánja. Amúgy sem egészséges sok szempontból a szolizás, napozás. A sport viszont sosem árt.A smink sem túl jó a bőrnek. Persze csak ha sokat használ.
Lehet valaki véknyan is csúnya ezt aláírom- de nem tudom, hogy neked ezek alányok mitől olyan szépek? Főleg az 1. A 2. ( ha már itt tartunk a kkor a 2.-ra voksolok) még természetesebb. De úgy őszintén lemegyek a városba kb 20-csajból vagy 16 ugyanígy néz ki. Klónok.
És aki a 00.37-es választ írta, azzal nagyon is egyetértek akár én is írhattam volna.
Persze, hogy buta vagyok, hiába nem buktam még ki egyetemről (nem btk, gtk és társai)...
Közízlés mocska pedig megint a magát elitnek tartó emberek új hobbija, hogy ami ma a társadalom számára elfogadott, az fertő és mocsok lehet. Csak az a baj, hogy ez a két lány, ha a 70-es években élne, és annak a kornak a divatjának megfelelően öltözne ugyanígy le lenne pics@zva. És természetesen az emberek nagy része nem szeretne kitűnni a kortársai közül.
Amúgy ne akarj kvára egyedi lenni, mert úgysem fog sikerülni, mert majd 7 milliárd ember közül külsőre nehéz lesz egyedinek lenni, amíg belülről mindenki egyedi és inkább ez a fontos. Valakit pedig a külseje alapján elítélni hülyeség, feltéve, ha ad magára, és igényes, mivel ez mutatja, hogy értékes ember. És az ad magára, abban benne van az, hogy foglalkozik magával annyira, hogy ne legyen pattanásos a feje, normális ruhákba járjon, és ne legyen elhízva.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Erre a lányra mondhatom joggal, hogy van stílusa és readásul természetesen szép.
Nem, ezt úgy általában, de nekem tökmindegy, én csak az álláspontom írtam le, mert zavart, h sz@rrá oltjátok szegény 2 csajt, pedig nem csúnyák, és nem is tűnnek utolsó senkiknek.
A másikat pedig a saját védelmemben :)
Mondjuk ezentúl engem ez a kérdés annyira nem izgat, visszatérek a sport, mozgásomhoz :D
Ki mondta, hogy csúnyák? Egy szóval sem mondtam , hogy azok. Mint írtam a 2.-ra szavaztam, tehát ezzel elismertem, hogy a 2. természetesen szebb. Mert még van benne talán annyi természetesség, ami széppé teszi.
Én csak azt mondtam, hogy kb ugyanilyen lányok vannak szinte majdnem az egész suliba, ahogy írtam Klónok ezek.
Amit linket küldtem, arról a lányról- ha választani lehetne akkor inkább őt választanám.
Ajjaj, eluralkodtak itt az indulatok.
Mortááál Kááábmeet
Csúúúz or desztöniii
Fájt
(FeketeRigó után szabadon ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!