Szerintetek melyikünk a szebb? (:
Fogadás..szóval tétje van ki nyer:DD
1.Szimi
2. Zsófi
Előre is köszöönjük a válaszokat(:
Húú, mostanra olvastam végig az egészet, mert közben mást is csináltam.
Vajon mennyire irigy csávók írtak, akik soha nem voltak nővel és írják, a jajj, minden csaj csak a pénzt szereti, meg, ha valaki "alfa"...
Meg hány olyan lány, aki kib@szott ronda, esetleg kövér, és ezért ír ilyeneket, hogy ronda vagy, esetleg ribanc, esetleg túl vékony.
Nekem pl Szimiben pont az tetszik, hogy vékony, mondjuk én sportoló vagyok, tehát nekem fontos, hogy valaki igényes legyen.
Akik ribancoznak, és buta libáznak, szintén leplezni akarják, hogy ők szarul néznek ki, és magukat akarják megnyugtatni, hogy ők ugyan fosul néznek ki, de legalább 1 csávójuk volt max eddig, mert több nem állt velük szóba, illetve ők mennyire okosak.
És érdekes, hogy az amúgy csúnya lányokat hányszor dicsérik fel az első pár hozzászólásban, hogy bizony széép, meg gyönyörű, mivel ott jót akarnak cselekedni, és azt hiszik, hogy ezzel segítenek szegény nyomoréknak.
Lehet mondani, hogy beképzelt f@sz vagyok, és haszontalan, amit írtam, de nem véletlen állok ott Sport-mozgás témakörben ahol állok (pedig ott is szoktam írni, ha valaki f@sz, és el is szoktam embereket küldeni onnan, ha látom, hogy felesleges bármit írni nekik). Ha legalább így néztek ki, mint ők, akkor beszólhattok, és kritikákat fogalmazhattok meg a külsejük iránt, de amúgy eléggé visszás dolog...
Na kb ennyi. Két lánynak (L) és igazán nincs mit :D
Most visszaolvasva rájöttem, h van egy full értelmetlen rész, azt javítom :)
Vajon mennyire irigy csávók írtak, akik soha nem voltak nővel és írják, a jajj, minden csaj csak a pénzt szereti, meg, ha valaki "alfa" kérdéseket.
Persze az is, hogy csak olyanok buta libáznak, akiknek még nem volt pasija, rondábbak mint ezek, na meg irigyek, csak olyanok védekezése, akik egyrészt annyira felszínesek, hogy nem látják mennyire átlagos és buta ez a két lány, sőt, az első még közönséges is, na meg azoké, akik leragadtak a közízlés mocsarában, ha ezeket szépnek képesek titulálni.
Az már más kérdés, hogy az egész csak beképzeltség kérdése, mert sérti az egójukat, hogy valakinek - sőt, sokaknak - nem tetszenek. Sajnos a sekélyes, öntelt, butácska emberek védekezése mindig is az lesz, hogy a másik fél csak féltékeny meg irigy rá.
Pedig ha szereznének némi egyéniséget meg ízlést, lehet nem szidná őket senki.
Nézd, ha valamire lehetsz beképzelt, akkor nem olyan rossz dolog, ha az vagy, jelzi az önbizalmad, és az nem rossz dolog.
Pl, ha én beképzelt vagyok, mert kisportolt a testem, akkor azzal elismerem a saját munkám... Ha beképzelt lennék arra, hogy milyen kvajól festek, akkor az már eléggé visszás lenne, mert nem értek hozzá.
És lehet 26 évesen már szarul fognak kinézni, és akkor ciki lesz, ha beképzelt lesz a külsejére, de mindenki 1x fiatal, hagy használja ki :- )
És nemcsak akkor lehet valaki csúnya, ha kövér, ismerek rengeteg vékony csúnya lányt is.
00:28 köszönjüük:)
Igazad van teljes mértékben;)
a többi NORMÁLIS választ is kösszke(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!